Türkiye İş Kurumu aracılığı ile ülke genelinde büroda görevlendirilmek üzere 2 Bin 500 personel alımı yapılacak.

İŞKUR kamu ve özel firmaların personel ihtiyacının giderilmesi için çok sayıda büro memuru alımı yapılacağını açıkladı. Buna göre iş ve meslek arayışı içerisinde bulunan adayların başvuru yapabileceği alımlara ilişkin detayları aktarıyoruz. Hangi kadrolarda en çok alım yapılacak. Türkiye genelinde yapılacak alım başvurularında lise, ön lisans ve lisans mezunu tecrübe istemeyen ilanların başvuru şartları neler?

BÜRO MEMURU ALIMLARI;

Eğitim düzeyinde lise mezunu olan adaylar arasında Türkiye genelinde 909 büro memuru alımı yapılacak. 362 ilanda başvurularda tecrübe şartı olmadan bir çok alıma başvuru yapılabilecek. adayların 18 yaşını tamamlamış olmaları, bilgisayar kullanımına sahip, Office programlarına hakim olmaları istenilmektedir. İlanlara aşağıdaki bağlantıdan erişebilirsiniz.

İlanara erişmek için: https://goo.gl/rVuHxD

AMBAR MEMURU ALIMI;

Kamu ve özel firmaların ambar memuru kadrolarındaki personel alımlarında 889 açık iş ilanı bulunuyor. Adayların firmalarda depo görevlisi olarak elemen ihtiyacının giderilmesi için 162 ilana başvurular devam ediyor. İş tanımında ambar görevlileri depo yönetimini yapmak, ürün takibi ve stok takibini gerçekleştirmekle görevlidirler. İlanlar aşağıdaki linkten erişilebilecektir.

İlanara erişmek için: https://goo.gl/wtMY5z

MUHASEBECİ ALIMI;

Ön muhasebeci kadrosunda yayımlanan 642 ilanda 782 personel alımı yapılacak. Adayların muhasebe programlarında kullanılan paket programları kullanabilmeleri, iş tecrübelerinin bulunması iş alımlarında öncelik olmalarını sağlayabilir.

İlanara erişmek için: https://goo.gl/3WiE2v

Başvurulara İŞKUR üzerinden yapacak olan adaylar linkten İŞKUR portal sistemine giriş yapmaları ardından son başvuru tarihinden önce başvuru adımlarını tamamlamaları gerekmektedir.

İŞİN OLSA

Editör: TE Bilisim