Kamu özel firmaların büroda görevlendirilmek üzere personel ihtiyacının giderilmesi için Türkiye İş Kurumu üzerinden ilanlar açıklanmaya devam etmektedir. İŞKUR büro memuru alımları için yapılacak olan başvurular devam edecek. Lise mezunu tecrübeli ya da tecrübesiz adayların başvuru yapabileceği, daimi süreli alımlarına başvuru şartları ise şöyle;

952 BÜRO MEMURU ALIMI YAPILACAK;

Tüekiye genelindeki özel firmalara ve kamuya yapılacak büro memuru alımlarında adayların T.C. vatandaşı olmaları, 18 yaşını tamamlamış olmaları, eğitim düzeyinde en az lise mezunu olmaları, tecrübesi ve tecrübeli olmaları gerekmektedir. 

Kamuya yapılacak olan büro memuru alımı için Türkiye Sanayi ve İdare Enstitüsü kurumuna daimi, süreli 1 kişilik genel büro memuru alınacak. Başvurular 22 Ekim tarihine kadar devam edecek. Başvuru ilan numarası 00004687202 ilan numarası olan alımlarda ön lisans mezunu olmak, Office programlarına hakim olmak, devlet memuru olmasına engel bir suç kaydının olmaması gerekmektedir.

Özel firmaların büro memuru kadrolarındaki alımlara başvuru yapmak isteyen adaylar için genel bilgisayar kullanımına sahip olmak, yaş şartında istenilen en üst yaş sınırını geçmemek, ikamet olarak başvuru yapılacak pozisyon özel şartlarında belirtilen ikamet şartlarını ve diğer şartları taşımak istenilmektedir. 

Başvuru için: https://goo.gl/WhL1Cz

Yukarıdaki linki yeni tarayıcından açarak, listelenen ilanlara başvuru yapabilrisiniz.