İŞKUR üzerinden firmaların ve kamu kurumlarının personel ihtiyacının giderilmesi için çok sayıda personel alımı yapılacak.

Bilindiği gibi Devlet Personel Başkanlığı ve Türkiye İş Kurumu iş veren ile iş arayan vatandaşları buluşturarak, istihdamda önemli katkılar sağlamakta. İşkur üzerinden açıklanan özel firmaların personel alım ilanlarında, büro görevlisi alımları yoğun ilgi görmekte. Eğitim düzeyinde farklı düzeyde bulunan adaylara yönelik, iş başı programları, drek göreve başlayabilecekleri personel alımlarında başvurular da devam etmekte: Buna göre idari işler görevlisi, gümrük memuru, büro memuru kadrolarında 800 kişilik alım yapılacak.

Adayların başvurularda istenilen eğitim düzeyine sahip olmaları istenilmektedir. Lise, ön lisans yada lisans mezunu olan adaylar ve okur yazar eğitim seviyesine sahip olan adaylar için çok sayıda personel alımı bulunuyor. Buna göre, büroda görevlendirilmek üzere yapılan alımlarda yoğun olarak en az lise ve dengi okullardan mezun olmak ve daha yukarı bir eğitim seviyesine sahip olmak yeterli olacak. Yaş şartında ise 18 yaşını tamamlamış olmak 19 yaşından gün almış olmak gerekmektedir.

GÜMRÜK MEMURU ALIMI;

Ön lisans mezunu olan adayların başvuru yapabilecekleri gümrük memuru alımında metamarda çalışmak, gümrük müşavirliği alanında dış ticaret operasyonlarında deneyimli olmak, B sınıfı ehliyet sahibi olmak, erkek adaylar için askerliğini tamamlamış olmak istenilmektedir.

İlana erişmek için: https://goo.gl/sdJ5UM

İDARİ İŞLER PERSONELİ;

Firmaların idari işler birimlerinde görevlendirilmek üzere 5 farklı ilan açıklandı. Buna göre idari işler büro memuru alımlarında İstanbul, Erzurum illerinde personeller istihdam edilecek. Lise, ön lisans mezunu olmak istenilmektedir.

İdari işler alımlarına erişmek için: https://goo.gl/WEvyG8

BÜRO MEMURU ALIMLARI;

Büro memuru alımlarında ise 756 açık iş ilanı bulunmakta. Buna göre firmaların bürolarında görevlendirilecekleri alımlarda adayların gerekli olan eğitim seviyesine sahip olmaları, office programlarına hakim olmaları gibi şartlar aranmaktadır

İlanlara erişmek için: https://goo.gl/G2bkhH

İŞİN OLSA