Ülkemizin en önemli yemek markalarının sahibi olarak bilinen TAB Gıda firması açık pozisyonları için personel alımlarını kabul etmektedir. Resmi internet sitesinde yer almakta olan kariyer, insan kaynakları bölümünden açık pozisyonlarını duyuran TAB Gıda kariyer başvurularını almaya devam ediyor.

TAB Gıda ülkemizin en tanınır Burger King, Popeyes, Sbarro vb. gibi firmaların sahibi olarak bilinmektedir. Burger King, Popeyes, Sbarro, Usta Dönerci, Arby's personel alımı, kariyer aramalarını yapıyorsanız bu makalemizden istediğiniz bilgileri edinebilirsiniz.

İLAN DETAYLARI

Alım Yapacak Firma: TAB Gıda
Markalar: Burger King, Popeyes, Sbarro, Usta Dönerci, Arby's
Başvurular: Türkiye Geneli
En Az Mezuniyet: Lise

POZİSYON BİLGİLERİ

TAB Gıda firması Burger King, Popeyes, Sbarro, Usta Dönerci, Arby's markaları için personel alımı başvurularını kabul etmektedir. Peki pozisyon bilgileri nedir. Buna göre adaylar;

Merkez Ofis
Restoran
Çağrı Merkezi Hizmetleri
Staj

Yukarıda belirtilmiş olan 4 farklı bölüm için müracaatlarını gerçekleştirebilir. Adayların başvuruları formlar aracılığı ile alınmaktadır. Peki başvuru yapmak isteyen adayların ne yapması gerekiyor.

BAŞVURULAR

TAB Gıda firmasının sahibi olduğu Burger King, Popeyes, Sbarro, Usta Dönerci, Arby's markaları için personel alımı başvuruları aşağıda belirtilen linklerce yapılmaktadır. Adaydan eğitim bilgileri, çalışmak istediği il, talep ettiği ücret, çalışmak istediği bölüm vb. gibi bilgiler alınmaktadır. Sizlerde Burger King, Popeyes, Sbarro, Usta Dönerci, Arby's markaları altında çalışmak istiyorsanız aşağıda yer alan linkleri takip edebilirsiniz.

http://www.tabgida.com.tr/kariyer/is-basvuru-formu
TÜM İLANLARI BURADAN SORGULAYABİLİRSİNİZ

Editör: TE Bilisim