Boyner 1953 yılında kurulan ve şuan tekstil, konfeksiyon alanlarında hizmet veren bir sektördür. Boyner bugün Türkiye'de hizmet vermiş olduğu 500 mağazası ve 10.000 üzerinde çalışanı ile Türkiye'nin gıda ve elektronik dışı en büyük perakende grubudur. 

Boyner personel eleman alımı bu sene de tüm hızıyla devam etmektedir. Kurulduğundan bu güne kadar ki süreçte belirledikleri hedefler doğrultusunda günden güne büyüme kat etmiş ve bugün Türkiye'de en yüksek konuma erişmiştir. Bu günden sonra da aynı istikrar ile geleceğe emin adımlar atacaktır. Boyner geleceğe yönelik hedefleri doğrultusunda bu sene yeni personel alımları yapacaktır. Yeni mağaza zincirleri ile kadrosunu büyütecek ve yeni gelişmelere imza atacaktır. 

ALIM YAPILACAK POZİSYONLAR:

Boyner personel eleman alımı ilanında, ihtiyaç üzere almayı düşündüğü bazı pozisyonları açıklamıştır. Eleman alımı yapacağı pozisyonlar, on kasa yetkilisi, kadın giyim kategorisi uzmanı, ürün destek elemanı, mağaza müdürü, satış danışmanları, mağaza personeli, avm kasiyeri, kasiyer ve depo elemanıdır. Bu alanlarda iş yapmayı kabul ediyor ve çalışmak istiyorsanız gerekli sitelerden formları doldurarak seçim yarışına siz de katılabilirsiniz. 

ÇALIŞMA İLKELERİ:

Boyner grubu içindeki çalışanlarıyla etik bir ilişki sergilemektedir. Çalışanlar arası ya da başvuranlar arasında kesinlikle politik görüş, cinsel kimlik, engellilik, din, dil, köken, medeni hal ve cinsiyet gibi ayrımlara yer vermemektedir. Bu etik görüşü kendilerine ilke edinmişlerdir. Ayrıca Boyner çalışanları içerisinde kesinlikle ayrımcılığa yer vermemektedir. İş ilişkisi olsun, terfi, ücretlendirme, emeklilik ve istihdam gibi konularda herkese eşit davranılmaktadır. Son olarak ta, Boyner, kendi bünyesinde çalışan kişilerin sorumluluklarını ve görevlerini aksatmadıkları sürece siyasi parti, kooperatif, spor kulübü, vakıf, sivil toplum kuruluşları gibi toplumsal yarar sağlayabilecek faaliyetlere katılımı da her zaman desteklemektedir. 

BAŞVURU ADRESİ: https://www.kariyer.net/firma-profil/boyner-grup-1102-1108