BOTAŞ bünyesndeki çalışan personel eksikliği için farklı bölgelerden personel alımı yapıyor. TSE ile BOTAŞ arasında yapılmış olan sözleşme ile BOTAŞ Doğal Gaz Boru Hattı projelerinde tam zamanlı çalışacak 9 personel aranıyor. Alım yapılacak boş kadro ise Dış İnceleme Uzmanı dır. Söz konusu olan bu kadro için adayların görevleri, Doğalgaz Boru hatlarının inşası sırasında yapım ve montaj işlerinin BOTAŞ Şantiyelerine uygun şekilde gözetim ve denetim işinden sorumlu olacaklardır. 

Dış İncelemUzmanı pozisyonuna alınacak alanlar ise, İnşaat Teknisyen - Tekniker, Elektrik Teknisyen - Tekniker, Makine Teknisyen - Tekniker ve Tahribatsız Muayene uzmanı alınacak. Buna göre, bu görevlerde yer alacak adaylar mutlaka başvuru şartlarını taşımaları gereklidir. Peki alımlar hangi pojeler için geçerli olacaktır ? BOTAŞ alım yapacağı 9 personelin bölge dağılımları şöyldir, 3 kişi Yozgat ili Sarıkaya-Akdağmadeni İlçeleri, 2 kişi Çanakkale ili Lapseki İlçesi, 2 kişi Manisa ili Gördes ilçesi ve Burdur ili Gölhisar ilçesi arasındaki Doğalgaz Boru Hattı ve 2 kişi Afyon ili Sandıklı-Şuhut-Emirdağ İlçelerine alınacaktır. 

ADAYLARDAN ARANAN NİTELİKLER:

Adaylar başvuru yapabilmesi için, 18 Yaşını bitirmiş olmak, Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşı olmak, görevini devamlı yapmasına engel olabilecek olan herhangi bir sağlık problemi olmamak, 01.01.1977 ve sonrası doğumlı olmak, kamu haklarından mahrum bulunmamak, askerlik hizmetini yapmış veya 01.03.2018 tarihine kadar askerliği ile ilgisi bulunmamak ve herhangi bir ceza hükümlülüğü bulunmamak şartları aranacaktır. 

BAŞVURULAR:

Adaylar başvurularını en geç 12 Haziran 2017 tarihine kadar gerçekleştirmelidirler. Adaylar Başvurularını Uzman Başvuru Formunu doldurarak Son başvuru günü saat 18:00'e kadar ekleri ile birlikte başvurularını [email protected] adresine göndermeleri gerekmektedir. İlanın Tam Metnini incelemek isteyen adaylar Buraya Tıklayarak ilanın tam metnini incelebilirler.

Ek 1: Uzman Başvuru Formu