Devlet Personel Başkanlığı devamlı olarak personel alım ilanı yayımlamakta ve devamlı olarak kamu kurumları bünyelerine personel alımı yapmaktadırlar. Buna göre BOTAŞ ( Boru Hatları İle Petrol Taşıma AŞ. Genel Müdürlüğü ) bünyesindeki personel eksikliğini gidermek için farklı pozisyon ve niteliklerde toplamda 71 kişilik boş pozisyon ile alım yapacağını duyurmuştu. İlan için başvurular ilanın yayımlanması ile birlikte başlamış olup artık sona ermektedir. Adaylar haberimizin devamındaki bilgiler doğrultusunda başvurularını sonlandırabilirler.

İLANIN DETAYLARI:

Boru Hatları İle Petrol Taşıma AŞ. Genel Müdürlüğü ( BOTAŞ ) bünyesine lise mezunu ve Önlisans mezunu personel alacak. Buna göre adaylardan ÖSYM tarafından yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavından Lisans mezunları için KPSSP3 Puan türünden, Önlisans mezunları için KPSSP93 ve Lise mezunları için KPSSP94 puan türünden puan almış olmak şartı aranacak.

Bu doğrultuda Boru Hatları İle Petrol Taşıma AŞ. Genel Müdürlüğü Uzman Yardımcısı, Mühendis, İtfaiye Görevlisi, Operatör, Teknisyen, Dispeçer ve Büro Görevlisi pozisyonlarından alım yapacaktır. Bu pozisyonlara başvuru yapacak adaylar Önlisans mezunu ve Endüstri Meslek Lisesi ( EML ) mezunu personel adayları alacak. İlgili laım pozisyonları farklı farklı pozisyonlar olup, adaylarında bu yönde belirtilen nitelikleri taşımaları şarttır. Ayrıca pozisyonuna göre Yabancı Dİl sınavı, Ehliyet şartı ve tecrübe şartları aranacaktır. Bu detaylara ilanın tam metnininde verilen pozisyon tablosunu inceleyerek ulaşabilirsiniz.

BAŞVURULAR SONA ERİYOR?

İlgili personel alım duyurusu Devlet Personel Başkanlığı tarafından yayımlanmış olup başvurular Türkiye İş Kurumu üzerinden yapılmaktaydı.Buna göre başvurular 23 Mayıs 2018 tarihinde başlamıştı ve en geç 01 Haziran 2018 tarihine kadar devam edecektir. Buna göre adaylar başvurularını http://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/JobsOnAir.aspx adresi üzerinden yapackalardır. Ayrıca ilan hakkında daha detaylı bilgi almak için aşağıdak bağlantıyı inceleyebilirsiniz.

İlanın Tam Metni

Editör: TE Bilisim