Ülkemizin lojistik firmaları arasında yer alan ve Türkiye'nin sayısız bölgesine sevkiyatlarına devam etmekte olan Borusan Lojistik yeni yatırımlarını sürdürmekte ve yatırım alanları ile birlikte sevkiyat yaptığı bölge sayısını da geliştirmektedir. Büyüme hacmini geliştiren Borusan Lojistik Türkiye'nin farklı bölgelerinde çalışmalarına devam ediyor.

Sıklıkla adından kamuoyunda bahsettiren Borusan Lojistik büyüme oranını geliştirdiği gibi aralıklarla personel alımları da gerçekleştirmektedir. Borusan Lojistik personel alımı ilanları firma tarafından hazırlanmakta olup duyurunun yapılması için kariyer ve iş ilanları sitelerine gönderilmektedir. Yeni yayımlanan ilanlara bakıldığında ilgili Borusan Lojistik firmasının çok sayıda personel alımı yaptığı görülüyor. Peki hangi pozisyonlar için Borusan Lojistik personel alımı yapacaktır.

İLAN DETAYLARI NEDİR?

Borusan Lojistik kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere çok sayıda personel alımı yapacak. Peki Borusan Lojistik personel alımı ilanı detayları nedir? Buna göre Borusan Lojistik yayımladığı çok sayıda farklı pozisyon için en az lise mezunu personel alımı gerçekleştirmekte olup adayların kullanacağı araçlr için gerekli belge ve sertifikalara sahip olması, uzun süreli çalışma saatlerine dayanıklı olması gerekmektedir. Peki alım yapılacak pozisyonlar nelerdir?

ALIM YAPILACAK POZİSYONLAR NELERDİR?

Borusan Lojistik Türkiye geneli farklı pozisyonlar için çok sayıda personel alımı gerçekleştirmektedir. Peki hangi pozisyonlara alımlar yapılacak. Buna göre Uzun Dönem Stajyer, Parsiyel Saha Satış Uzmanı, Yazılım Geliştirme Yetkili Uzmanı, İş Geliştirme Yöneticisi, Forklift Operatörü, Merkezi Planlama ve Tedarik Uzun Dönem Stajyer, Demiryolu Satış Uzmanı, Mali Kontrol Uzmanı, Tele Satış Uzman Yardımcısı, Engelli Memur gibi kadrolar için personel alımları yapılmaktadır. Peki başvurular nasıl yapılacak?

BAŞVURULAR NASIL YAPILIR?

Borusan Lojistik bünyesinde görev yapmak isteyen adayların (https://goo.gl/4NjWju) linkini kopyalayarak tarayıcılarının adres çubuğuna yapıştırması ve başvuru sayfasına ulaşarak müracaatlarını tamamlaması gerekmektedir.

DİĞER İŞ İLANLARINI BURADAN GÖREBİLİRSİNİZ