Geçtiğimiz günlerde kamuoyuna duyurulan bildiri ile Bolu İl Özel İdaresinin kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere 4 farklı pozisyon için toplam 18 kamu personeli alımı yapılacağı belirtilmişti. Başvurular 1 Mart 2017 tarihinde başladı ve 10 Mart 2017 tarihinde sona erecek.

Alım ilanı geçtiğimiz günlerde yayımlandı. Adaylar Bolu İl Özel İdaresinde istihdam etmek için başvurularına bir haftadır devam ediyor ve 10 Mart 2017 tarihine kadar Bolu İl Özel İdaresine alınacak olan 4 farklı pozisyon için personel alım müracaatları kabul edilecek. Peki hangi pozisyonlar için personel alınacak.

HANGİ POZİSYONLAR İÇİN ALIM YAPILACAK

Bolu İl Özel İdaresi kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere 18 kamu personeli alımı yapıyor. Peki alım ilanına kimler başvuru yapabilecek ve hangi pozisyonlara alım yapılacak.

Mühendis
Bilgisayar Programcısı
Tekniker
Şehir ve Bölge Planlama

Yukarıda verilmiş olan kadrolar için Bolu İl Özel İdaresi 18 kamu personeli alımı yapacak. Peki kimler başvuru yapabilir

KİMLER MÜRACAAT EDEBİLİR

Üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun olmak
KPSS'den 50 ve üzeri almak
Erkek adaylar için askerlik ile ilgisi olmamak
35 yaşını doldurmamış olmak
657 sayılı devlet memurları kanununun 48. maddesinde ki yerleri taşıyor olmak

Yukarıda belirtilmiş olan nitelikler aranmakta olup 18 kamu personeli alım ilanına müracaat etmek isteyen adayların bu niteliklere sahip olması gerekmektedir. Başvuru yapmak isteyen adaylar yine gerekli bilgileri Bolu İl Özel İdaresinden de öğrenebileceği gibi başvurular Bolu İl Özel İdaresi İnsan Kaynakları Genel Müdürlüğüne şahsen yapılacaktır.