Devlet Personel Başkanlığından bilişim personeli alım ilanı açıklandı. Devlet Personel Başkanlığı resmi internet sitesi üzerinden açıklanan memur alımı ilanına göre Boğaziçi Üniversitesinin bilişim alnındaki personel ihtiyacının giderilmesi için 375 sayılı KHK Ek 6. maddesi hükümlerine göre genel ve özel başvuru şartları taşıyan adaylardan başvuru alınacak.

Adayların 2017-2018 KPSS P3 puan türünden son beş yıl içersinde yapılan Yabancı Dil Bilgisi seviye tespit sınavına girmiş olmak gerekiyor. Adayların KPSS puanı yüzde yetmiş, Yabancı dil puanı ise yüzde otuz olarak hesaplanacak ve toplam puan üzerinden sıralama yapılacak. Yüksek puandan düşük puana yapılacak sıralamadan, 40 aday belirlenecek ve sözlü sınava alınacak.

BAŞVURULAR;

Başvurular 24 Eylül tarihinde alınmaya başlanacak. Adayların son başvuru tarihi olan 8 Ekim tarihine kadar başvuru formuna fotoğraflı bir şekilde, istenilen diğer evrakları da ekleyerek Boğaziçi Üniversitesi Personel Dairesi Başkanlığına teslim etmeleri istenilecek. Ayrıca son başvuru tarihinden önce belirtilen adreste olacak şekilde posta göndermeleri de kabul edilecek.

Başvuruların tamamlanmasının ardından 9 Kasım 2018 tarihinde 10:30-14:20 saatleri arasında Boğaziçi Üniversitesinde yazılı sınav yapılacak. Sözlü sınava katılacak adaylar için 15 Kasım tarihinde aday listesi ve sınav saatleri duyurulacak. Sözlü sınav ise 16 Kasım tarihinde yapılacak. Adayların yazılı ve sözlü puan sıralamasına göre kazanan adaylar ile yedek aday listesi oluşturulacak. Kazanan adaylar için 23 Kasım tarihinde sonuç açıklanacak.

MAAŞ NE KADAR OLACAK?

Boğaziçi Üniversitesi sözleşmeli bilişim personeli alımında adayların ne kadar maaş alacakları da belli oldu. Buna göre 4 kişilik personel alımında 9 Bin 300 Tl'den 18 Bin Tl'ye kadar maaş alacakları belirtildi. İlanda belirtilen ücret detayları ise şöyle;

https://www.isinolsa.com/images/upload/image_6.png

İlana erişmek için tıklayın 

Editör: TE Bilisim