Türkiye’nin otomotiv sektörü liderlerinden BMC tarafından farklı alanlarda toplamda 54 personel istihdamı yapılacak olup adaylar farklı illerde istihdam edilecektir. İlgili kariyer sitesinde yayınlanan ilanlarda yer alan başvuru şartlarına ulaşmak ve online olarak başvuru yapmak isteyenler için detaylar ise haberimizin devamında yer almaktadır.

Depo Uzmanı

İzmir’de istihdam edilmek üzere depo uzmanı kadrosu için adaylardan istenen özellikle şu şekildedir: Üniversitelerin Lisans bölümlerinden mezun (Tercihen Mühendislik bölümleri), alanında en az 5 yıl tecrübe sahibi,MS Office programlarına hakim,Tercihen SAP bilen,Erkek adaylar için askerliğini tamamlamış,İzmir'de ikamet eden/edebilecek olan.

Data Yönetimi ve Ürün Ağacı Mühendisi

İlgili kadroda istihdam edilmek isteyen adayların Minimum 4 yıllık mühendislik fakültesinden mezun olmak (Makine, Otomotiv, Uçak, Endüstri),Minimum 2 yıl Otomotiv sektörü tecrübesi,PLM sistemi ve SAP deneyimi,Araç, sistem ve alt sistemleri konusunda bilgi sahibi olmak,Erkek adaylar için askerlik hizmetini tamamlamış,Çok iyi derecede İngilizce bilgisine sahip olması şartlarını sağlaması gerekmektedir.

Destek Personeli

Kurumun engelli personel kadrosu için adaylardan istenen özellikler arasında en az lise mezunu olma, Office programlarını kullanabilme, insan ilişkilerinde becerisi güçlü, ekip çalışmasına yatkın, erkek adaylar için askerlik ile ilgisi olmayan, İŞKUR’a kayıtlı olma şartları aranmaktadır.

Proje Mühendisi

Sakarya’da istihdam edilmek üzere proje mühendisi alımı gerçekleştirilecek olup bu noktada Üniversitelerin Mühendislik Fakültelerinden mezun (tercihen Endüstri Mühendisliği),Tercihen Operasyonel Ekip Yönetimi alanında 2-3 yıl deneyime sahip,Tercihen Autocad kullanabilen. Yönetim ve organizasyon konularında PMP, PRINCE2 sertifikalarına sahip,Karşılıklı ilişkilerde ve iletişimde başarılı, ekip çalışmasına uyum sağlayabilen,B sınıfı ehliyetine sahip ve aktif araç kullanabilen,Sakarya ilinde ikamet eden ya da edebilecek olan,Erkek adaylar için askerlik hizmetini yerine getirmiş olma şartlarını sağlaması gerekmektedir.

İlgili kadrolar dahil olmak üzere 54 alanda açılan kadrolara erişmek ve başvuru yapmak için: http://bit.ly/2QcsYxN

Editör: TE Bilisim