Bisküvi, gofret, kek, çikolata ve çikolata kaplamalı ürünler, hemen hemen çoğu kişinin severek ve afiyetle tükettiği bu saydığımız ürünler Biskot Bisküvi tarafından özenle ve kaliteli olarak üretilmekte olup lezzet sevenlere sunmaktadır. Biskot Bisküvi 1985 yılında kurulan Karsa Bisküvinin isim değiştirmesiyle birlikte Biskot Bisküvi ismiyle yoluna devam etmiş ve etmektedir. Yıllık üretim hacmini son zamanlarda yaptığı yatırımlarla 150 bin tona çıkaran Biskot Bisküvi insan kaynakları tarafından yapılan duyuru ile yeni eleman ve personel alımlarına başladığını bildirmiştir.

Biskot Bisküvi İş Başvurusu İş İlanları başlıklı makalemizde bu ilanlara ve gerekli olan personel ve eleman pozisyonlarına ulaşabilir ve başvuruda bulunarak yeni bir iş sahibi olabilirsiniz. Tüm sosyal haklardan faydalanarak güvenli bir ortamda çalışmak isyenler için yeni bir fırsat.Sosyal sorumluluk projeleri kapsamında da boş durmayan Biskot Bisküvi 2007 yılında başlayan ve 2009 yılında bitirilen kurucusu Abdullah Tayyar’ın ismini taşıyan anadolu lisesini Milli Eğitim Bakanlığına bağışlayarak eğitim alanında da duyarlı olduğunu göstermiş bulunmaktadır. Birçok kalite belgesine sahip olan Biskot Bisküvi de çalışma fırsatı yakalamak isteyenler yazımızı mutlaka okumaya devam etsin.

Karaman organize sanayi bölgesinde dört adet ve İstanbul Silivri’de bir adet olmak üzere toplam beş üretim fabrikasına sahip Biskot Bisküvi yeni iş fırsatları ile iş arayanlar için sevindirici haberler verdi. Bu ilanlara şirketin insan kaynakları sayfasında ki açık olan pozisyonları inceleyerek başvuruda bulunabilirsiniz. Buraya ufak bir not düşelim, başvurularınızda doldurduğunuz formu eksiksiz ve gerçek bilgiler ile doldurmanız sizin yararınıza olacaktır.
Biskot Bisküvi İş Başvurusu İş İlanları ile genel elektrikçi, otomasyon sistemleri teknisyeni, mekanik bakım ve onarımcısı, personel memuru, otomasyon teknikeri, sıhhi tesisatçı, beden işçisi, yük taşıma, ısıtma, bisküvi imalat işçisi gibi açık pozisyonlarda eleman ve personel alımları gerçekleştirecek. Eğer iş arıyorsanız vakit kaybeden başvuru yaparak iş bulma ihtimalinizi artırabilirsiniz. Yeni bir iş ve yeni bir başlangıç yapmak sizin elinizde. Lezzet dünyasında yeni iş ve yeni bir hayat sizleri bekliyor.
Editör: TE Bilisim