Birleşmiş Milletler kalkınma programları kapsamında personeller alınacak. yeni açıklanan ilanlara göre Dışişleri Bakanlığının hizmet sunumu etkinliğinin arttırılması amacıyla e-konsolosluk sisteminin kurumsallaştırılması ve yaygın kullanımı projesi kapsamında 6 farklı kadro için alımlar yapılacak. Başvuru yapacak olan adayların ilgili ilanlardaki genel ve özel şartları taşımaları gerekmektedir.

Alım yapılacak kadrolar için 12 ay süre ile fonun devam edilebilirliğine bağlı olarak değişecek şekilde istihdam edilecek. Buna göre sistem destek uzmanı, web tasarım ve grafik tasarım görevlisi, yazılım uzmanı, kadrolarında alımlar yapılacak.

Sistem uzmanları temel sistem tasarımını gereksinimlerini analiz etmek, altyapı bakımı, donanım desteğinin genişletilmesi, donanım problemlerinin çözümü görevlerinde bulunacak.

Yazılım uzmanlar web sitesi spekiyasyonları hazırlamak, sayfa tasarlamak, grafik animasyon tasarımı ve dijital fotoğrafların işlenmesinde tasarım fikirlerinin sunumunda, içeriği düzenleme, hataların çözümü gibi görevlerde bulunacaklar.

Adayların başvurularda pozisyonlar için tecrübe şartı aranacak. Bunun için başvuru koşullarını inceleyerek detaylar hakkında bilgi edinebilirsiniz. ilan detayları için: https://jobs.partneragencies.net/erecruit.html  ilan numaraları ise; (20547 20550 20552 20548 20549 20551)

Diğer personel alımlarından anında haberdar olmak için işin olsa mobil uygulamasını indirebilirsiniz.

İşin olsa mobil uygulaması

İŞİN OLSA

Editör: TE Bilisim