Birleşik Fon Bankası Personel Alımı 2016

Birleşik Fon Bankası personel alımı yapıyor. Birleşik Fon Bankası bünyesindeki çalışan eksikliğini tamamlamak üzere farklı pozisyonlarda alım yapıyor. Sizde Birleşik Fon Bankası iş başvurusunda bulunmak için ilanın devamında verilen bilgileri inceleyebilirsiniz.

Birleşik Fon Bankası ülkemizde de yıllardan bu yana faaliyet gösteren bir bankadır. Birleşik Fon Bankası Personel Alımı 2015 ilanları ile yıl sonuna kadar personel alımı yapmaya devam etmektedir. Kaliteli ve köklü bir bankada kariyerinize devam etmek istiyorsanız siz de bankanın iş ilanlarına başvuruda bulunabilirsiniz. Birleşik Fon Bankası Personel Alımı ilanları bankanın kendi İnsan Kaynakları birimi tarafından hazırlanmakta ve kendi resmi internet sitesi üzerinden yayınlanmaktadır.

İnsan kaynakları politikası doğrultusunda personel alımı yapan bu köklü banka, genel hedef ve stratejileri doğrultusunda çalışanlarının verimlilik, motivasyon ve iş yaşam kalitesini arttırmayı amaçlar. Birleşik Fon Bankası Personel Alımı 2015 ilanlarında da bu amaca ulaşabilmek adına personelin planlama, organizasyon, ücretlendirme, ödüllendirme, özlük haklarının düzenlenmesi ve kariyer planlama ile ilgili konularda bütün haklarına özen gösterilir. Firma personeline çok önem verdiği için her türlü kanun ve mevzuat değişikliğine uyum için personel bilgilendirilir ve personelin güncel bilgilere sürekli ulaşmasını sağlar.

Ayrıca Birleşik Fon Bankası Personel Alımı 2015 ilanlarında başvuru yapan ve işe alınan personellerin görevde yükselmesi de mümkündür. Banka çalışanlarının bazı şartları yerine getirmesi durumunda üst yöneticisinin önerisi ile bulunduğu unvandan bir üst unvana yükselmesi sağlanır. Bu şartlar;

- Birim/Şube Yöneticisinin uygunluk görüşü,

- Mevcut görevinde başarılı olması,

- Yükseltileceği unvanda boş kadro bulunması,

- Bulunduğu unvanda öngörülen asgari bekleme süresini doldurmuş olmasıdır.

Birleşik Fon Bankası Personel Alımı 2015 ilanlarında işe alınmanız durumunda personelin kendisini geliştirmesini ve ilerlemesini teşvik etmek üzere yılda 1 kez yetkinlikler bazlı Performans Değerlendirme Sistemine tabi tutulacağınızı da belirtmek isteriz. Eğer kariyerinizi bankacılık alanında yapmak istiyorsanız elinizi çabuk tutun ve bu ilanları kaçırmayın.  

http://www.birlesikfonbankasi.com.tr/Fonbank/Prog/CV/CvGirisi/CVEdit.asp

Editör: TE Bilisim