İŞKUR üzerinden yayınlanan ilanlara göre, Türkiye geneli toplamda 4 bin 470 adet farklı pozisyonlarda değerlendirmek üzere Temizlik Görevlisi alınacak. Farklı pozisyonlarda çalıştırılmak üzere, genel title olarak Temizlik Görevlisi alımını, birçok firma İŞKUR üzerinden yayınladı. İlan detaylarını sizlerle paylaşıyoruz.

Hangi Pozisyonlarda Alım Gerçekleşiyor?

Temizlik Görevlisi olarak alınacak personeller için alınacak pozisyonlar ve sayıları şu şekildedir; Temizlik Beden İşçisi (430), Süpürgeci Temizlik İşçisi (3), Genel Temizlik Görevlisi (4032), Hastane Temizlik Görevlisi (3) ve Tuvalet Temizlik Görevlisi (3) adet olarak açıklandı. Toplamda 4 bin 470 Temizlik Görevlisi alınacak olup, alım şartları değişkenlik göstermektedir.

Başvuru Şartları Neler?

Temizlik Görevlisi pozisyonlarına başvuru yapabilmeniz için, Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşı olmak, en az 18 yaşında olmak, Kamu Hak ve Hizmetlerinden mahrum olmamak, bedensel bir soruna sahip olmayıp, sağlık gereksinimlerini yerine getirmek gibi şartları sağlamanız, gireceğiniz pozisyona göre de özel gereksinimleri sağlamanız gerekecektir.

Nasıl Başvuru Yapabilirim?

Başvuru yapabilmeniz için, İŞKUR üzerinde iş arıyor statüsüne sahip olmanız gerekmektedir. Bununla birlikte, dijital ortamda İŞKUR e-şube’den, bireysel olarak da İŞKUR bürolarını ziyaret edebilirsiniz.

Başvuru Adresi:  https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx?mid=4335

Editör: TE Bilisim