Ülkemizde faaliyetleri devam eden kuruluşlar kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere her gün binlerce personel alımı gerçekleştirmektedir. Alım ilanları firmaların resmi internet siteleri aracılığı yayımlandığı gibi yine firmalar açık pozisyonlarını interaktif iş ilanları sitelerinde de yayımlanmaktadır. Yine alım ilanları İŞKUR aracılığı ile kamuoyuna duyurulmakta ve başvurular 10 gün süre ile kabul etmektedir.

İŞKUR aracılığı ile yayımlanan ilanlara bakıldığında bin çağrı merkezi personeli alımı yapıldığı görülmektedir. Peki başvuru yapacak olan adaylar hangi adımları izlemeli ve müracaatlar nasıl yapılır?

MÜRACAATLAR NASIL YAPILIR

İŞKUR aracılığı ile yayımlanan ilanlara bakıldığında yurt genelinde toplam bin çağrı merkezi personeli alımı yapıldığı görülmektedir. Peki müracaat etmek isteyen adaylar ne yapmalıdır? Hangi adımları takip etmelidir?

Başvuru Yöntemi 1-) Başvurular İŞKUR aracılığı ile yapıldığı için müracaat etmek isteyen adayların İŞKUR merkezlerine gitmesi ve konu hakkında bilgi sahibi olması gerektiği gibi yine İŞKUR'a gitmeye vakti olmayan adaylar www.iskur.gov.tr aracılığı de başvurularını yapabilir.

Başvuru Yöntemi 2-) Yine interaktif iş ilanları siteleri aracılığı ile de adaylar başvurularını gerçekleştirebilmektedir. Başvuru yapmak isteyenler aşağıda yer alan linki takip ederek gerekli nitelikleri öğrenebilir ve müracaatlarını gerçekleştirebilir.
  • https://goo.gl/UYrcfG

İŞKUR'dan müracaat etmek isteyen adayların hızlı şekilde başvuru yapması gerekmektedir. Çünkü alım ilanlarında başvurular 10 gün boyunca kabul edilmektedir. Önümüzde ki günler içerisinde başvuru süresi bitecek ilanlar bulunmaktadır.

İŞİN OLSA - ÖZEL HABER
Editör: TE Bilisim