Ülkemiz de faaliyetlerine devam etmekte olan kuruluşlar kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere personel alımı gerçekleştirmeye devam ediyor. Alım ilanları kuruluşların resmi internet sayfası aracılığı ile duyurulduğu gibi, interaktif iş ilan siteleri ve İŞKUR aracılığı ile belirtilmektedir.

Çalışma ve İş Kurumuna eklenen iş ilanlarına bakıldığında faaliyetlerine devam etmekte olan kuruluşlar binden fazla büro memuru alımı yapmaktadır. Alımlar İŞKUR aracılığı ile gerçekleştirilmektedir.

Başvuru Nasıl Yapılacak

Faaliyetlerine devam etmekte olan kuruluşlar toplam bin 100 büro görevlisi alımı gerçekleştirmektedir. Alım ilanları İŞKUR'da 10 gün durmaktadır. Bugün gece itibari ile sona erecek çok sayıda ilan da bulunmakta olup büro memuru alım ilanı sayısı sürekli olarak değişebilmektedir.

Büro memuru pozisyonunda istihdam etmek isteyen adaylar en yakın İŞKUR müracaat merkezlerini ziyaret edebilir. Büro memuru alımları il il yapılmakta olup Türkiye'nin dört bir yanı için alım ilanları yayımlanmıştır.

Yine büro elemanı pozisyonu için;
KOZA CIVATA MÜHENDİSLİK SAN VE TİC LTD ŞTİ
ESCO SAN VE TİC A.Ş.
EG YAZILIM
GÜL İNŞAAT PROJE A.Ş.
AMERİKAN HASTANESİ
AŞİYAN MOBİLYA ALİ GEDİKOĞLU
KUZEYMAN AVUKATLIK BÜROSU
ZİNİ MALİ MÜŞAVİRLİK BÜROSU - İSMAİL ZİNİ
MEBİTECH BİLİŞİM A.Ş.

Yukarıda belirtilmiş olan kuruluşlardainteraktif iş ilanları sitelerine açık pozisyon eklemiş durumda. Başvuru yapmak isteyen adaylar aşağıda yer alan interaktif iş ilanı sitesi aracılığı ile müracaat edebileceği gibi İŞKUR aracılığı ile de başvuru yapabilir.

www.iskur.gov.tr
https://goo.gl/AtF2rx
Editör: TE Bilisim