Ülkemizin dört bir yanında bulunmakta olan kamu ve özel sektör firmaları açık pozisyonları için memur ve personel alımı gerçekleştirmektedir. Alım ilanları firmalar tarafından hazırlanmakta olup genel olarak Türkiye İş Kurumu ya da iş ilanları kariyer siteleri aracılığı ile kamuoyuna duyurulmaktadır.

Özel sektör firmalarının en çok personel alımı yaptığı kadrolardan bir tanesi şoför ilanlarıdır. İşin Olsa ekibimize şoför alımları hakkında bilgi almak isteyen adayların sıklıkla başvuru yapması üzerine sizler için bu özel içeriği ürettik. Buna göre İŞKUR ve kariyer siteleri aracılığı ile yurt geneli toplam bin 846 kişilik şoför alımı yapıldığı görülmektedir. Peki alım yapılan şoför branşları ile ilan detayları nedir?

İLAN DETAYLARI NEDİR?

Özel sektör firmaları kendi bünyelerinde istihdam etmek zere toplam bin 846 şoför alımı yapıyor. Peki alıma ilişkin detaylar nedir? Adayların alım yapan firmaların özel sektör firmasını bilmesi ve başvurular için aşağıdaki linkleri kullanması gerekmektedir. Niteliklere bakıldığında adayın sürece vasıtaya göre ehliyet sahibi olması, sicili temiz ya da belirli şartlardan fazla olmaması, araç sürüşü konusunda uzman olması gerektiği görülmektedir. Peki başvurular nasıl yapılacak, hangi şoför branşları için kaç kişilik alım yapılacaktır.

ŞOFÖR POZİSYONLARI ve BAŞVURULAR

Özel sektör firmaları kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere şoför alımı yapacaktır. Sizler için şoför branşlarını ve kaç kişilik eleman alımı yapacağını paylaşıyoruz. Kamyon Şoförü 83 Personel - (https://goo.gl/Mm9Xs7), Kamyonet Şoförü 19 Personel - (https://goo.gl/zsbfvm), Makam Şoförü 28 Personel - (https://goo.gl/mF3Feb), Yolcu Taşıma Şoförü 203 Personel - (https://goo.gl/4qQQ9D), Yük Taşıma Şoförü Bin 96 Personel - (https://goo.gl/GgiCXx), Diğer Şoför İlanları 417 Personel - (https://goo.gl/znbbnY) pozisyonları için personel alımı yapılacak olup başvuru yapmak isteyen adayların goo.gl ile başlayan linkleri kopyalayarak tarayıcılarının adres çubuğuna yapıştırması ve başvurularını tamamlaması gerekmektedir.

DİĞER İŞ İLANLARINI BURADAN GÖREBİLİRSİNİZ

Editör: TE Bilisim