Türkiye'nin dört bir yanında hizmetlerine devam etmekte olan özel sektör firmaları açık pozisyonları için personel alımı ilanları yayımlamaya devam ediyor. İlanlar genel olarak firmaların insan kaynakları bölümünden, interaktif iş ilanları sitelerinden ya da İŞKUR üzerinden duyurulmaktadır.

İŞKUR üzerinden yeni yayımlanmış olan çağrı merkezi personeli alımı ilanlarına bakıldığında Türkiye geneli toplam bin 715 kişilik çağrı merkezi personeli alımı yapıldığı görülmektedir. Peki çağrı merkezi personeli alımı detayları nedir, hangi firmalar alım yapacak.

ALIM YAPAN BAZI FİRMALAR

Çağrı merkezi müşteri temsilcisi pozisyonu için bin 715 kişilik Türkiye geneli farklı firmalar personel alımı gerçekleştirmektedir. Peki hangi firmalar alım yapıyor.

TURKCELL SUPERONLINE KAYNARCA
YELLOW MİLE İNŞ.TURİZM
MEKTEBİM EĞİTİM KURUMLARI TİC. A.Ş-PENDİK 
CALLUS BİLGİ VE İLETİŞİM HİZMETLERİ ANONİM ŞİRKETİ 
SM GRUP (MEHMET ÜMİT) 
LİKA GRUP İNŞAAT GAYRİMENKUL TURİZM İÇ VE DIŞ 
GASGRUP ENERJİ SİS İNŞ SAN.TİC.ŞTİ. 
GLOBAL OSGB ORTAK SAĞLIKVE GÜV.BİR.HİZ.A.Ş 
BURSA AURA EV ALETLERİ PAZARLAMA SANAYİ VE TİCARET ANONİM Şİ 

BAŞVURU İÇİN ÖNEMLİ DUYURU

Arkadaşlar müracaat etmek için aşağıda belirtilen linke girip ilinizde alım varsa İŞKUR merkezine gitmeniz ve memura ''çağrı merkezi personeli alımı ilanlarına başvuru yapmak istiyorum'' ifadesini söylemeniz gerekmektedir. İŞKUR merkezinde bin 750 çağrı merkezi personel alımına başvuru yapmak istiyorum derseniz size yardımcı olamazlar çünkü biz ilanları bir araya getirerek size toplam sayıyı vermekteyiz yani tek bir ilan üzerinden bin 750 kişilik alım yapılmamaktadır.

https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx?mid=10436
DİĞER İLANLARI BURADAN SORGULAYABİLİRSİNİZ