Ülkemizde faaliyet göstermekte olan firmalar açık pozisyonları için ilanlar yayımlamaya devam ediyor. İlanlar firmaların resmi internet sitesi ve İŞKUR üzerinden yayımlanmaya devam ediyor. İŞKUR üzerinden yeni yayımlanan ilanlara bakıldığında çok sayıda büro memuru alındığı görülmektedir

Özel sektör firmaları tarafından hazırlanan ve İŞKUR aracılığı ile kamuoyuna duyurulan ilanlara göre Türkiye geneli toplam bin 500 kişilik büro memuru alımı yapıldığı görülmektedir. Buna göre adayların en az ilköğretim mezunu olması gerekmektedir. Peki detaylar nedir ve hangi firmalar için alım yapılıyor.

DETAYLAR

Müracaat Muatap: İŞKUR

Alınacak Personel Sayısı: Bin 500

Alınacak Pozisyon: Büro Memuru

En Az Mezuniyet: İlköğretim

HANGİ FİRMALAR ALIM YAPIYOR

İŞKUR aracılığı ile duyurulan ilanlara göre Türkiye geneli toplam bin 500 kişilik büro memuru alımı yapıldığı görülmektedir. Peki hangi firmalar alım yapıyor.

TÜRKİYE SAĞLIK TURİZMİ DERNEĞİ

GİRGİNLER SERVİS HİZ.SAN.TİC.LTD.ŞTİ

DZONE MİMARLIK MÜHENDİSLİK SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ

AMERİKAN KÜLTÜR DERNEĞİ DİL OKULLARI

ŞASECİ AHMET OTOMOTİV TURİZM SAN.VE TİC.LTD.ŞTİ

ÜMRANİYE GÜLEN REHABİLİTASYON MERKEZİ VE ÇOCUK EĞİTİM HİZM L

MT MODERN TAVUKÇULUK GIDA İNŞAAT TİCARET VE SANAYİ LİMİTED

BAŞVURULAR

Yukarıda belirtilmiş olan özel sektör firmalar başta çok sayıda farklı firma kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere bin 500 büro memuru alımı yapıyor. Başvurular illerinde alım varsa İŞKUR merkezlerinden ve aşağıda ki link aracılığı ile yapılmaktadır.

https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx?mid=2267

TÜM İLANLAR İÇİN TIKLAYINIZ

Editör: TE Bilisim