Türkiye genelinde faaliyetlerine devam etmekte olan özel sektör firmaları açık pozisyonları için memur ve personel alımı ilanları yayımlamaya devam ediyor. Özel sektör firmaları ilanlarını genel olarak insan kaynakları bölümünden, interaktif iş ilanları sitelerinden ya da İŞKUR üzerinden duyurmaktadır.

İŞKUR üzerinden yayımlanan ilanların en çok büro memuru kadrosuna talep gösterilmektedir. Bizlerde İşin Olsa ekibi olarak büro memuru kadrolarını içeren ilanları bir araya getirdik ve sizler için özel haber oluşturduk. Buna göre İŞKUR ilanlarında Türkiye geneli bin 422 kişilik büro memuru alımı yapılacağı görülmektedir.

ALIM YAPACAK FİRMALAR

Türkiye geneli toplam bin 422 kişilik büro memuru alımı gerçekleştirilmektedir. Peki hangi firmalar alım yapıyor. Aşağıda büro memuru kadrosu için personel alımı yapan kurumların bazıları verilmiştir.

D.A.K. EĞİTİM OTO. TURİZM İNŞ. GIDA HAY. LTD. ŞTİ. (ÖZEL KARDELEN KIZ ÖĞRENCİ YURDU) 
LİLARA TEKSTİL GIDA SAĞLIK ELEKTRONİK DAYANIKLI TÜKETİM MAL. 
ALACAPINAR GIDA İNŞ.İHT.MAD SAN TİC LTD ŞTİ (ÜLKER) 
SÜPER KAUÇUK SAN.A.Ş. 
ERKAN ATEŞ EĞİTİM VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ 
ÖZEL FERAH EĞİTİM KIRTASİYE YURT İŞL.YAY.TURİZM.İNŞ.GIDA HAY 
MELEK MERYEM ÜNAL-MNG KARGO BAŞKENT ACENTELİĞİ 

BAŞVURULAR

Yukarıda büro memuru kadrosu için alım yapan firmalardan bazıları verilmiştir. Büro memuru kadrosuna müracaat etmek isteyenlerin aşağıdaki linki takip etmesi ve başvurması gerekmektedir. İllerinde alım varsa İŞKUR merkezlerinden de adaylar başvuru yapabilir.

https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsMeslek.aspx
TÜM İLANLARI BURADAN GÖRÜNTÜLEYEBİLİRSİNİZ

Editör: TE Bilisim