İŞKUR aracılığı ile çok sayıda kamu kurumu ve özel sektör firması personel alımları gerçekleştirmeye devam etmektedir. İŞKUR üzerinden personel alımları için firmalar ilgili pozisyonlar dahilinde ilanlarını hazırlamakta ve yayımlaması için İŞKUR'a göndermektedir.

İŞKUR üzerinden en çok talebin olduğu kadrlardan bir tanesi büro memuru kadrosudur. İşin Olsa ekibimize büro memuru kadrosu için ulaşan adaylarımız için bu özel haberi ürettik. Buna göre İŞKUR aracılığı ile Türkiye geneli en az ilköğretim mezunu bin 401 kişilik büro memuru alımı yapıldığı görülmektedir.

ALIM YAPACAK FİRMALAR

Türkiye geneli İŞKUR üzerinden yayımlanan ilanlara göre bin 401 kişilik en az ilköğretim mezunu büro memuru alımı yapıldığı görülüyor. Peki alım yapacak firmalar hangileridir.

D.A.K. EĞİTİM OTO. TURİZM İNŞ. GIDA HAY. LTD. ŞTİ. (ÖZEL KARDELEN KIZ ÖĞRENCİ YURDU) 
LİLARA TEKSTİL GIDA SAĞLIK ELEKTRONİK DAYANIKLI TÜKETİM MAL. 
ALACAPINAR GIDA İNŞ.İHT.MAD SAN TİC LTD ŞTİ (ÜLKER) 
SÜPER KAUÇUK SAN.A.Ş. 
ERKAN ATEŞ EĞİTİM VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ 
ÖZEL FERAH EĞİTİM KIRTASİYE YURT İŞL.YAY.TURİZM.İNŞ.GIDA HAY 
MELEK MERYEM ÜNAL-MNG KARGO BAŞKENT ACENTELİĞİ 

BAŞVURULAR

Yukarıda bürü memuru kadrosu için alım yapacak firmaların bazıları verilmiştir. Başvuru yapmak isteyenlerin aşağıda yer almakta olan linki takip etmesi ve başvurularını bu kanal üzerinden gerçekleştirmesi gerekmektedir. Link aracılığı ile ilinde büro memuru alımı yapıldığını öğrenen adaylar illerinde ki İŞKUR'dan da müracaatlarını gerçekleştirebilir.

https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsMeslek.aspx
TÜM İLANLARI BURADAN GÖRÜNTÜLEYEBİLİRSİNİZ

Editör: TE Bilisim