Ülkemiz de faaliyet göstermekte olan çok sayıda firma ve kurum açık pozisyonları içni İŞKUR üzerinden personel alımı gerçekleştirmektedir. İlgili ilanlar kuruluşlar tarafından belirlenmekte ve yayımlanması için İŞKUR'a gönderilmektedir.

İŞKUR tarafından en çok rağbet görülen kadrolardan bir tanesi büro memuru pozisyonudur. İşin Olsa ekibine büro memuru hakkında bilgi almak isteyen adayların sayılarının artması üzerine bu özel içerik üretilmiştir. Buna göre İŞKUR aracılığı ile Türkiye geneli en az ilköğretim mezunu toplam bin 400 büro memuru alımı yapılmaktadır. Peki alım yapan firmalar hangileridir ve detaylar nedir?

İLAN DETAYLARI

Başvuru Muatap: İŞKUR
Alınacak Pozisyon: Büro Memuru
Alınacak Personel Sayısı: Bin 400
En Az Mezuniyet: İlköğretim

ALIM YAPACAK FİRMALAR

İŞKUR üzerinden yayımlanan ilanlara göre toplam bin 500 kişilik büro memuru alımı yapıldığı görülmektedir. Peki alım yapacak firmalar hangileridir.

BİM Birleşik Mağazaları
DSD TURİSTİK ARACILIK VE DANIŞMANLIK HİZMETELERİ ANONİM ŞİRK 
GÜLSEN ESER(PİŞMİŞ HUKUK VE DANIŞMANLIK) 
BUREN ENERJİ - İNŞAAT SAN.LTD.ŞTİ. 
SERENDİP EĞİTİM VE DANIŞMANLIK HİZMETLERİ BASIM YAYIM DAĞ.İNŞ.TAAH.LTD.ŞTİ. 
İST PROF APART SİTE VE İŞ MERK YÖNETİCİLİĞİ TİC LTD ŞTİ 

BAŞVURULAR

Yukarıda belirtilen firmalar başta çok sayıda farklı firma büro memuru kadrosu için memur alımı yapmaktadır. Memur alımı ilanına müracaat edecek olan adayların aşağıda ki linki takip ederek varsa illerinde ki ilanlar için başvurularını yapması ya da yine aynı linkten gerekli formlar yardımı ile başvurularını yapması gerekmektedir.

https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx?mid=2267
TÜM İLANLAR İÇİN TIKLAYINIZ

Editör: TE Bilisim