Ülkemizin dört bir yanında hizmetlerini sürdürmekte olan özel sektör firmaları açık pozisyonlar için personel alımları gerçekleştirmektedir. Bu alımlar genel olarak firmaların resmi internet sitesi, internaktif iş ilanları siteleri ya da İŞKUR üzerinden kamuoyuna duyurulmaktadır. İŞKUR üzerinden en çok takip edilen büro memuru kadrosu için ilanlara bakıldığında çok sayıda personel alımı yapıldığı görülmektedir.

İşin Olsa ekibimize ulaşan ve büro memuru alımı için detay isteyen adaylarımız için bu özel içerik üretilmiştir. İŞKUR'un ilanları detaylı bir şekilde incelenmiş olup büro memuru kadrosu için toplam bin 155 kişilik memur alımı, personel alımı yapılacağı görülmektedir. Peki büro memuru kadrosu için hangi firmalar alım yapacak.

ALIM YAPACAK FİRMALAR

İŞKUR üzerinden yayımlanan ilanlara göre en az ilköğretim mezunu bin 155 kişilik büro memuru alımı yapıldığı görülmektedir. Peki alım yapacak olan firmalar hangileridir.

ARAS KARGO YURTİÇİ YURTDIŞI TAŞIMACILIK
BİM BİRLEŞİK MAĞAZALARI
ARÇELİK BAYİİ
TEKNİK İSTİF MAKİNALARI VE PETROL ÜRÜNLERİ
EFSANE YEDEK PARÇA SANAYİ
ÖZGÜVEN İŞ ORMAN ÜRÜNLERİ İNŞAAT NAKLİYE
ÖRKASAN HURDA
ASG RENT A CAR OTOMOTİV TURİZM TEMİZLİK İNŞAAT GIDA

Yukarıda firmaların bazıları verilmiştir. Peki başvurular nasıl yapılacak.

BAŞVURULAR

Büro memuru kadrosuna yapılan alımlara müracaat etmek isteyenlerin aşağıda yer alan linki takip etmesi ve başvurularını buradan gerçekleştirmesi gerekmektedir.

https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsMeslek.aspx
TÜM İLANLARI BURADAN GÖRÜNTÜLEYEBİLİRSİNİZ

Editör: TE Bilisim