Ülkemizin dört bir yanında 140'tan fazla mağazası ile 1989 yılından beri faaliyetlerine ara vermeden devam etmekte olan Bimeks Bilgi İşlem ve Dış Ticaret Teknoloji Firması yeni mağazalar açmaya ve personel alımı gerçekleştirmeye devam etmektedir.

Bimeks Bigi İşlem ve Dış Ticaret Teknoloji Firması tarafından ilan edilmiş olan pozisyonlara bakıldığında Türkiye geneli toplam 20 pozisyon için çok sayıda personel alımı yapılacağı görülmektedir. Peki Bimeks Bilgi İşlem ve Dış Ticaret Teknoloji Firması hangi pozisyonlar için personel alımı yapacak ve Bimeks Bilgi İşlem ve Dış Ticaret Teknoloji Firması personel alımı detayları nedir.

İLAN DETAYLAR

Alım Yapacak Firma: Bimeks
İlan Edilen Pozisyon: 20'ye Yakın
Alınacak Personel: Çok Sayıda

HANGİ POZİSYONLARA ALIM VAR

Bimeks Bilgi İşlem ve Dış Ticaret Teknoloji Firması 20'ye yakın ilan etmiş  olduğu kadrolar için personel alımı yapacaktır. Peki hangi pozisyonlara alım yapılacak.

Mağaza Satış Danışmanı
Bordro ve Özlük İşleri Uzmanı
Part Time Satış Danışmanı 
Çağrı Merkezi Uzmanı
Lojistik Depo Elemanı
İşe Alım Uzmanı
Müşteri Hizmetleri Uzmanı

BAŞVURULAR

Bimeks 20'ye yakın ilan etmiş olduğu pozisyonlar için çok sayıda personel alımı gerçekleştirmektedir. Peki nasıl başvuru yapılır. Bimeks bünyesinde istihdam etmek isteyen adayların aşağıda verilmiş olan linki takip ederek gerekli müracaatlarını internet üzerinden gerçekleştirmesi gerekmektedir.

https://goo.gl/aFv8dc
TÜM İLANLAR İÇİN TIKLAYINIZ