Tüm Türkiye’de faaliyet gösteren büyük market zincirinden BİM tarafından yapılan açıklamada, Türkiye genelinde farklı kadrolarda 5 bin personel alımı yapılacağı açıklandı. Birçok adayın merakla beklediği personel alımı için detaylar da başvuru ekranı da açıldı. İlgili alıma başvurmak isteyenler için alıma ilişkin detaylar haberimizin devamında yer almaktadır.

Başvuru Şartları Neler?

BİM tarafından yapılacak olan alımda adayların en az ilköğretim mezunu olması istenmektedir. BU noktada adayların sağlaması gereken diğer şartlar arasında T.C. vatandaşı olmak, perakende sektöründe kariyer yapmak isteyen, iletişim becerileri yüksek olan, ekip çalışmasına uyumlu, dinamik ve ikna kabiliyeti yüksek, erkek adaylar için askerlik görevini tamamlamış, tercihen sigara kullanmayan kadın erkek adaylar ilgili kadroya başvuru yapabilmektedir. Adayların ayrıca çalışmak istediği ve il ve ilçeyi de başvuru yaparken belirtmesi gerekmektedir.

Hangi Kadrolarda Alım Var?

BİM kariyer sayfasında yer alan ilanlara göre başta Mağaza Personeli, Depo Personeli, Bölge Mağaza Personeli (Engelli), Reachtruck Operatörü, Meyve-Sebze Personeli, Perakende Satış Elemanı, Mağaza Satış Elemanı, Maltepe Kasap Personeli, Muhasebe Elemanı, Taze Gıda Personeli, Kasa Reyon Personeli, Depo Elemanı olmak üzere 16 alanda personel alımları olacaktır.

Başvuru Şekli

İlgili kadrolara erişmek isteyen, başvuru şartlarını taşıyan adaylar ilgili kariyer sitesinden online olarak başvuru yapabilmektedir. İlgili kariyer başvuru sayfasında adaylar ilk olarak ad, soyad, doğum tarihi, cinsiyet, eğitim durumu, başvurulan alan, çalışılmak istenen il ve ilçe, adres, cep telefonu gibi bilgilerini girmektedir. En son olarak başvuru formuna ona verilirse bu durumda başvuru başarılı bir şekilde gerçekleşmiş olur.

Online başvuru formuna ulaşmak ve başvuru yapmak için http://bit.ly/3aUBYzi adresinden erişim sağlamanız mümkündür.

Editör: TE Bilisim