Perakende sektöründe hizmet sunan iki market File ve Bim marketler zinciri farklı kadrolarda personel alımı yapacaklarını kariyer adresi üzerinde duyurdu. Uzun yıllardır sektörde hizmet sunan Bim marketin bünyesinde bulunan File market birçok kadro için personel alımı yapacak olup, aynı şekilde Bim markette farklı kadrolarda personel alımı yapacağını ilan etti. İşte File ve Bim marketin alım yapacağı kadrolar...

FİLE MARKET HANGİ KADROLARA ALIM YAPACAK?

Taze gıda personeli, gıda mühendisi, mağaza mal kabul personeli, unlu mamüller personeli, Çanakkale taze gıda personeli, meyve ve sebze personeli, Silivri bölge taze gıda personeli, Büyükçekmece bölge şarküteri personeli, Kağıthane bölge taze gıda personeli, Avcılar bölge taze gıda personeli gibi kadrolar için File market personel alımı yapacaktır.

BİM MARKET HANGİ KADROLARDA PERSONEL ALIMI YAPACAK?

Bim marketin alım yapacağı kadrolar ise; bölge sorumlusu, mağaza müdür ve müdür yardımcıları, Zeytinburnu bölge taze gıda personeli, depo personeli, Van depo personeli gibi kadrolar için personel alımı yapacaktır.

ALIM YAPILACAK BÖLGELER NEDİR?

Antalya, Van, İstanbul, Ankara, Bursa, Kırklareli ( Lüleburgaz ), Kocaeli, Sakarya, Tekirdağ ( Çorlu ), Zonguldak ( Karadeniz Ereğli ), Çanakkale merkez, Edirne merkez, Bilecik merkez, Sakarya gibi bölgelerden personel alımı yapılacağı açıklanmıştır.

BAŞVURU İŞLEMLERİ NEREDEN YAPILACAK?

Bim ve File market'in kariyer sayfası aynı olduğu için başvuru sağlamak isteyen adaylar https://www.kariyer.net/firma-profil/bim-birlesik-magazalar-a-s-1888-9746 adresine giderek güncel iş ilanlarını inceleyebilir ve iş başvurusunda bulunabilirler.

Editör: TE Bilisim