İlk kez 1995 yılında 21 mağaza sayısı ile perakende satışa başlayan ve Türkiye genelinde ve ülke sınırları dışında mağaza sayısını hızla arttıran BİM, personel sayısını da hızla arttırmaya devam ediyor. Buna göre 2019 yılında part time ve ful time olarak BİM'de görev alan personel sayısı 34 bin 70 olarak açıklandı.

BİM ve FİLE HANGİ KADROLARDA ALIMLAR YAPACAK?

Mağaza Elemanı, Kasa Reyon Personeli, Et-Şarküteri Personeli, Kozmetik Personeli, Unlu Mamüller Personeli, Mağaza Müdür Ve Müdür Yardımcıları, Depo Personeli, İstanbul Bölge Mağaza Personeli, Bilgi İşlem Asistanı, Meyve Sebze Hal Satın Alma Sorumlusu, İşe Alım Asistanı, taze gıda personeli, mağaza personeli engelli personel istihdamı ve genel başvurular almaya devam ediliyor. Buna göre en çok alım yapılan kadro olan kasa reyon görevlisi alımı başvuru şartları şu şekilde olacak.

KASA REYON GÖREVLİSİ ALIMI BAŞVURU ŞARTLARI;

Ayrıca BİM'in 2015 yılından beridir perakende satış alanında yeni bir model olarak müşterilerine sunduğu File alış veriş merkezlerine çok sayıda kasa reyon görevlisi alınıyor. Eğitim şartlarında en az lise mezunu olmak, esnek çalışma ve vardiyalı çalışma esaslarına uyum sağlayabilen, müşteri odaklı anlayışa sahip olmak gibi şartlar aranacak.

Kasa reyon görevlileri müşterileri güler yüzle karşılayıp ürünlerin etiket kontrollerini sağlamak, ürünlerin sürekli standartlara uygun olmasını sağlamak stok ve sipariş yönetimini sağlamak görevleri bulunuyor.

Depo görevlisi ve ve oficce görevlisi kadrolarındaki genel başvurularda adayların en az lise mezunu olması askerlik ile bir ilişiği olmaması gerekirken mağazalarda çalışmak isteyen adayların BİM hızlı başvuru ekranından özgeçmişlerini bırakmaları gerekiyor. İlan detayları ve başvuru koşulları ile başvuru ekranları için http://bit.ly/2MOpWyk adresi üzerinden erişebilirsiniz.

İŞİN OLSA