BİM Birleşik Mağazalar ve FİLE Market Personel Alımı için ilan yayımladı. Farklı şehirlerde bulunan marketlerde görevlendirmek üzere Personel Alımı yapacak olan BİM yeni ilanlar yayımladı. BİM Personel Alımı Faaliyetleri farklı kadrolarda yapılacak. Eylül Ayı Personel Alımı ilanları ile 46 farklı açık iş ilanı ile yüzlerce Personel Alımı yapacağını bildiren BİM detaylarını sizlerle paylaşıyoruz.

İş Arayanlara Büyük Fırsat!

İş Arayan kişiler için müthiş bir fırsat ile BİM personel alımı ilanlarına başvuru yapabilirsiniz. Bu kapsamda evlerinde Duran Anneler, Babalar bu ilanlara başvuru yapabilecek. 6 Eylül 2021 tarihi ile okulların açılma kararı sonrası ev hanımları iş arama sıkıntısına girdi bile. Sizler için büyük bir fırsat olabilir.

46 İş İlanı İle Hangi Kadrolarda Personel Alınacak?

BİM yayımladığı ilanlara göre alımlar, Bordro ve Özlük İşleri Uzman Yardımcısı, Bilgi İşlem Operatörü, , Depo Elemanı, Depo Personeli, Kasa Reyon Personeli, Taze Gıda Personeli, Reachtruck Operatörü, Sevkiyat Şoförü, Toplama Şef Yardımcısı, Et-Şarküteri Personeli, Meyve-Sebze Personeli, İhtiyaç (Kategori) Asistanı, Lojistik Asistanı, Teknik Destek Asistanı, İşe Alım Asistanı, Danışma Görevlisi kadrolarında yapılacak.

BİM Hangi İllerde Personel Alımı Yapacak!

BİM yayımladığı ilanlar ile 6 farklı şehirde personel alımı yapacağını bildirdi. Bu kapsamda alımlar;

  • İstanbul,
  • İzmir,
  • Bursa,
  • Antalya,
  • Ankara,
  • Tekirdağ

illerinde personel alımı yapacak.

Yeni Şehirler Ne Zaman Yayımlanacak?

BİM her geçen gün yeni ilanlar yayımlayarak istihdam da ilerliyor. Açılan yeni marketlere ve mevcut marketlerdeki pozisyon eksikliği sebebi ile Personel Alımı yapacak. Yeni şehirlerin yayımlanması bekleniyor. Yeni şehirlere personel alımı ilanı yayımlandığında haberdar olmak için Bizi İnstagramda tabip ediniz.

İŞİN OLSA İNSTAGRAM

Kimler BİM Personel Alımı Başvuru Yapabilecek?

BİM Personel alımları yukarıdaki illerde ve kadrolarda gerçekleştirilecek. Adayların öncelikle başvuru yapabilmeleri için bazı nitelikleri taşıyor olmaları gerekmektedir. Bu kapsamda adaylardan, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Perakende sektöründe kariyer yapmak isteyen, Esnek-Vardiyalı çalışma saatlerine uyum sağlayabilecek, İletişim becerisi yüksek, ekip çalışmasına yatkın, Müşteri ve hizmet odaklı bir anlayışa sahip gereklidir.

Başvurular İnternet'ten Yapılacak!

BİM Personel alımı başvuruları sadece İnternetten yapılacak. Adaylar BİM Kariyer adresine giriş yaparak Online form doldurarak başvurularınızı gerçekleştirebilirsiniz. Detaylı başvuru bilgileri hakkında bilgi almak için aşağıdaki bağlantıları kullanabilirsiniz.

BİM BAŞVURU ADRESİ: https://www.bim.com.tr/Categories/629/bim-de-kariyer.aspx

Editör: TE Bilisim