Mart ayının da sonuna gelirken kamu sektörünün yanı sıra özel sektör alımlarının da arttığı görülüyor. Özellikle sektörel açıdan bakıldığında en çok alımın ise market sektörü içerisinde olduğu görülmekte olup bu doğrultuda Türkiye genelinde alım yapacak kurumlardan biri de BİM Birleşik Mağazalar olup farklı alanlarda ve kadrolarda alımlar gerçekleştirilecektir. İşte hem idari hem de personel alımları için detaylar, haberimizin devamında yer almaktadır.

Kadrolar Neler?

Hem İŞKUR hem de BİM kariyer sayfasında yer alan ilanlarda teknik ve idari personel alımlarının gerçekleştirildiği görülmektedir. Bu kapsamda adaylar muhasebeci, kasiyer, reyon görevlisi, beden işçisi, sevkiyat görevlisi, market elemanı, meyve sebze personeli, depo personeli, kalite güvence asistanı, taze gıda personeli, satış elemanı, Reachtruck Operatörü, yönetim yetkilisi alımları, hal satın alma sorumlusu, et-şarküteri personeli alımı gerçekleştirilecektir.

Başvuru Şartları

İlana göre değişmekle birlikte her kadroda farklı alım şartları bulunmaktadır. Bu noktada adayların genel olarak ise Tük vatandaşı olmak, perakende sektöründe kariyer yapmak, erkek adaylar için askerlik görevini tamamlamış olmak, iletişim becerileri yüksek olmak, ikna kabiliyeti yüksek olmak, en az öğrenim şartını sağlamak, ilana göre değişmekle birlikte istenen durumda ilgili il veya ilçede ikamet ediyor olmak, İŞKUR’dan başvurular için İŞKUR’a kayıtlı olmak gibi birtakım şartların sağlanması gerekmektedir.

Başvuru Şekli

BİM tarafından yayınlanan ilanlara hem İŞKUR hem de BİM kariyer sayfası üzerinden erişmek mümkündür. Bu noktada adaylar online başvuru formuna ulaşmak ve başvuru yapmak için http://bit.ly/3aUBYzi adresinden erişim sağlayabilmekte olup aynı zamanda İŞKUR üzerinden yayınlana ilanlara da https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx İşyeri Unvanına “BİM ya da BİM BİRLEŞİK MAĞAZALAR” yazarak erişim sağlanabilmektedir. Her iki adresten de başvurular online olarak gerçekleştirilmektedir.

Editör: TE Bilisim