BİM tarafından farklı illerde yapacağı personel alımında toplamda 332 personel ve idari personel alacağını duyurdu. İŞKUR üzerinden yayınladığı ilanlarda farklı kadrolarda görev alacak olan adayların ilgili kadrolara başvuru yapması için öncelikler sağlaması gereken birtakım şartlar bulunmakta olup bu şartları saplayan adayların başvuruları kabul edilmektedir.

Başvuru Şartları ve Kadrolar

İŞKUR üzerinden yayınlanan ilanlarda 8 farklı, farklı kadrolarda toplamda 352 personel alımı yapılacaktır. Buna göre kadrolar, iller ve alım sayıları ise şu şekildedir:

İstanbul’da 300 kasiyer, 1 engelli beden işçisi, 3 beden işçisi, 12 engelli beden işçisi, 6 engelli beden işçisi alımı, Adana’da 5 satış danışmanı, Kırklareli’nde 1 engelli beden işçisi, Yalova’da 2 kasiyer, Antalya’da 1 gıda mühendisi, 1 büro işçisi alımı yapılacaktır.

Başvuru Şekli

Adayların sağlaması gereken şartlar arasında ise e az öğrenim şartı, ilgili yaş aralığında bulunma şartı, ikamet şartı ve diğer şartlar olmakla birlikte ilgili ilanlara ulaşmak ve başvuru yapmak için: https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx İşyeri Unvanına “BİM” yazarak ya da aşağıda yer alan ilan numaralarını aratarak erişim sağlanabilmektedir.

İdari Personel Alımı

BİM kariyer sayfasında açtığı ilanlarda ise farklı pozisyonlarda idari personel alımı gerçekleştirecektir. Buna göre alım yapılacak olan kadrolar arasında Unlu Mamuller Personeli, Depo Personeli, Yönetici Adayı, (Engelli) Mağaza Elemanı, Taze Gıda Personeli, Kasa Reyon Personeli, Mağaza Satış Elemanı, Et-Şarküteri Personeli, Bölge Genel Başvuru şeklinde bulunmaktadır. İlgili ilanlara ulaşmak ve başvuru yapmak için özel şartların sağlanması gerekmekte olup bu şartlara ulaşmak ve online başvuru yapmak: http://bit.ly/33EQqJ2

Editör: TE Bilisim