Ülkemizde çalışmalarına devam eden 3 marketler zinciri Bim, Şok ve a101 farklı kadrolarda istihdam sağlamak üzere personel alımı yapılacağını kariyer sayfaları üzerinde duyurdular. Sizde Bim, Şok ve a101 marketleri bünyesine katılmak istiyorsanız haberimiz üzerinde verilen iş ilanı bilgilerini inceleyebilir ve iş başvuru aşamasına geçebilirsiniz.

A101, BİM VE ŞOK HANGİ KADROLARDA PERSONEL ALIMI YAPACAK?

A101 İşkur üzerinden verdiği ilan ile farklı bölgelerde görevlendirmek üzere reyon personeli alımı yapacağını duyurmuştur. 

Bim market kariyer adresi üzerinden verdiği ilanlar ile bölge sorumlusu ve depo personeli gibi kadroları için personel alımı yapacağını ilan etmiştir.

Şok marketler zinciri kariyer adresi aracılığı ile verdiği ilanlar doğrultusunda satınalma müdürü, kayıp önleme yöneticisi, depo elemanı, üretim planlama müdürü ve forklift operatörü kadroları için alım yapacağını duyurdu.

A101, BİM VE ŞOK PERSONEL ALIMI İLANLARINA NASIL İŞ BAŞVURUSU YAPILIR? NEREDE BAŞVURU YAPILIR?

3 market zinciri Bim, Şok ve a101 için iş başvuru işlemleri şirketlerin kariyer adresleri üzerinde yapılacaktır. Ancak a101 marketler zinciri kariyer sayfası aracılığı ile değil Türkiye İş Kurumu İŞKUR üzerinden personel alımı ilanlarına başvuru kabul etmektedir. 3 markete iş başvurusunda bulunmak isteyen adaylar verilen bağlantıları kopyalayıp tarayıcılarına yapıştırarak ilanlara ulaşabilir ve iş başvuru aşamasına geçebilirler.

Bim market iş ilanları için; https://www.kariyer.net/firma-profil/bim-birlesik-magazalar-a-s-1888-9746

Şok market iş ilanları için; https://www.kariyer.net/firma-profil/yildiz-holding-4325-29208

a101 market iş ilanları ve başvuru için; https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx adresine giderek " arama " kısmına "şok" yazarak "ara" butonuna basmalı ve ilanları listelemelidir.

Editör: TE Bilisim