Uzun yıllardır perakende sektöründe hizmet sunan, bu hizmet ve çalışmalarına hız kesmeden devam etmek isteyen Bim, farklı kadrolarda istihdam etmek üzere ve bazı şubelerinde görevlendirmek üzere personel eleman alımı yapacağını kariyer adresi aracılığı ile duyurdu. Başvuru yapılabilecek kadrolar, başvuru hakkında bilgiler ve diğer bilgiler için haberimizden bilgi edinebilirsiniz.

ALINACAK KADROLAR

Et bölümü için şarküteri personeli, mağaza sorumlusu, bölge sorumlusu, taze gıda personeli, depo personeli, perakende satış elemanı, satış elemanı kadroları için personel eleman alımı yapılacağı açıklanmıştır.

BAŞVURU ŞARTLARI VE BİLGİLERİ

Depo personeli kadrosuna yerleşebilmek için adayların en az ilköğretim mezunu olması, 18 ile 35 yaş arasında olması, görev alınacak depo içerisinde düzeni oluşturmak, gönderilecek ürünlerin oluşturulması ve belirtilen araca yüklenmesi, adayların yoğun iş temposunda görev alıyor olabilmesi, esnek olarak çalışabilecek, erkek olmak depo personeli için aranan şartlar arasında bulunmaktadır.

Mağaza sorumlusu kadrosu için belirtilen şartlar ise; 4 senelik üniversite mezunu olmak, en az 1 tane yabancı dil bilgisine sahip olmak, 20 ile 28 yaş arasında olmak, bu sektörde kariyer sahibi olmak isteyen adaylar ve iletişim becerisi iyi olan ekip arkadaşlarının arandığı belirtilmiştir.

Perakende satış elemanı kadrosuna yerleşebilmek için belirtilmiş olan şartlar ise şöyledir; adayların en az lise mezunu olması, vardiyalı çalışma şekline ve esnek çalışma saatlerine uyabilmesi, perakende sektöründe kariyer sahibi olmak isteyen adaylar arandığı belirtilmiştir.

Bilgi ve detay için https://bit.ly/2FTN1MS adresini kopyalayıp tarayıcınıza yapıştırabilirsiniz.