Ülkemizin dört bir yanında bulunan binlerce farklı mağazası ile müşterilerine hizmet vermekte olan BİM Birleşik Mağazaları Anonim Şirketi yatırımlarını sürdürmekte olup her sene şube sayısını artırarak Türkiye'nin en büyük mağaza şirketi olma yönünde ilerlemeye devam etmektedir.

Satışını yaptığı ürünleri uygun fiyata pazara sürmesi ve kendi üretmiş olduğu ürünlerin kaliteli olmasına özen göstermekte olan BİM Birleşik Mağazaları Anonim Şirketi yine açık olduğunu tespit ettiği pozisyonlara da personel alımı yaparak istihdam alanları yaratmaktadır. İlanlarını kariyer sitelerinden duyuran BİM yeni ilanlar yayımlamaya devam diyor. Peki aranacak şartlar nedir ve adaylar hangi pozisyonlara nasıl başvuru yapabilir?

ARANACAK ŞARTLAR NEDİR?

BİM Birleşik Mağazaları Anonim Şirketi çok sayıda personel ve eleman alımı yapıyor. Peki aranacak şartlar nelerdir? Buna göre adayların en az ilkokul mezunu olmak, genç ve dinamik olmak, sağlığı iş yapmaya yatkın olmak, müşteri ilişkilerinde becerili olmak, iletişim becerileri iyi olmak, kılık kıyafetine özen gösterir olmak gibi şartlar aranmaktadır. Hangi pozisyonlara alım yapılıyor ve adaylar müracaatlarını nasıl yapacak?

POZİSYONLAR NEDİR? NASIL BAŞVURU YAPILIR?

BİM Birleşik Mağazaları Anonim Şirketi hangi pozisyonlar için personel alımı yapıyor? Buna göre kasa reyon personeli, taze gıda personeli, bordro ve özlük işleri uzmanı, engelli mağaza personel, unlu mamüller personeli, kozmetik personeli, et - şarküteri personeli, iş analisti, mağaza müdürü, mağaza müdür yardımcısı gibi pozisyonlar için personel alımı yapılmaktadır. Başvurularını yapmak isteyen adayların https://goo.gl/ZjfHGB linkini tarayıcılarının url bölümüne yapıştırması ve müracaatlarını tamamlaması gerekmektedir.

DİĞER İŞ İLANLARI BURADA