Ülkemizin en önemli mağazalarından bir tanesi olan ve uygun fiyatlarından dolayı alışverişin en uğrak noktalarından bir tanesi haline gelen BİM yatırımlarını hızla sürdürmekte, uygun bulduğu konumlara yeni şube açılışlarını gerçekleştirmekte ve eski ile yeni mağazaları, taşımacılık alanları, depoları, genel müdürlükleri için personel alımları yapmaktadır.

Bim Birleşik Mağazaları personel alımı ilanları firma tarafından hazırlanmakta olup resmi internet sitesinde yer alan Bim'de kariyer ve interaktif iş ilanları siteleri aracılığı ile duyurulmaktadır. BİM tarafından yayımlanan ilanlara bakıldığında yurt geneli en az ilköğretim mezunu yüzlerce personel alımının yapıldığı görülmektedir. Peki detaylar ve pozisyonlar nelerdir.

İLAN BİLGİSİ NEDİR?

Alım Yapacak Firma: Bim Mağazaları
Alınacak Personel Sayısı: Yüzlerce
En Az Mezuniyet: İlköğretim (Pozisyonlara göre değişiklik göstermektedir.)

ALIM YAPILACAK POZİSYONLAR HANGİLERİDİR?

Bim Birleşik Mağazaları Anonim Şirketi kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere yurt geneli çok sayıda personel alımı gerçekleştirmektedir. Peki alım yapılacak pozisyonlar hangileridir.

Grafiker
Mağaza Elemanı Engelli
Mağaza Elemanı
Satın Alma Personeli
Satın Alma Asistanı
Genel Başvuru
Engelli Personel Pozisyonları

NASIL BAŞVURU YAPILIR?

Yukarıda BİM'in alım yapacağı pozisyonların bir bölümü verilmiştir. Peki adaylar BİM'in ilanlarına başvurularını nasıl gerçekleştirecek. Buna göre adayların aşağıdaki linki takip etmesi ve buradan müracaatlarını gerçekleştirmesi gerekmektedir.

https://goo.gl/YjdsWg
TÜM İLANLARI BURADAN GÖREBİLİRSİNİZ

Android Uygulamamızı Ücretsiz indirerek sürekli gelişmelerden haberdar olmak için >>>> Tıklayınız.

İOS Uygulamamızı Ücretsiz indirerek sürekli gelişmelerden haberdar olmak için >>>> Tıklayınız.

Editör: TE Bilisim