Ülkemizin en önemli mağaza şirketlerinden bir tanesi olan ve adından basında sıklıkla bahsettiren BİM Birleşik Mağazaları Anonim Şirketi Türkiye geneli önemli yatırımlarını sürdürmekte, şube açılışlarına devam etmekte ve ihtiyaçlara göre personel, eleman alımlarını da yapmaktadır. Bim personel alımı ilanları resmi internet sitesi ya da interaktif iş ilanları siteleri aracılığı ile duyurulmaktadır.

BİM Birleşik Mağazaları Anonim Şirketi tarafından kamuoyuna duyurulan ilanlara bakıldığında ilgili kuruluşun kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere en az ilköğretim mezunu yüzlerce eleman alımı yaptığı görülmektedir. Peki ilan bilgisine ilişkin detaylar nedir, hangi pozisyonlara alım yapılacak.

İLAN BİLGİSİ NEDİR?

Alım Yapacak Firma: Bim Mağazaları
Alınacak Personel Sayısı: Yüzlerce
En Az Mezuniyet: İlköğretim (Pozisyonlara göre değişiklik göstermektedir.)

ALIM YAPILACAK POZİSYONLAR HANGİLERİDİR?

Bim Birleşik Mağazaları Anonim Şirketi kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere yurt geneli çok sayıda personel alımı gerçekleştirmektedir. Peki alım yapılacak pozisyonlar hangileridir.

Grafiker
Mağaza Elemanı Engelli
Mağaza Elemanı
Satın Alma Personeli
Satın Alma Asistanı
Genel Başvuru
Engelli Personel Pozisyonları

NASIL BAŞVURU YAPILIR?

BİM marketin personel alımı ilanlarına ilişkin detaylar, pozisyonlar yukarıda verilmiştir. Peki adaylar başvurularını nasıl yapacak. Aşağıdaki linki takip edecek olan adaylar müracaatlarını bu kanal üzerinden gerçekleştirebilir.

https://goo.gl/YjdsWg
TÜM İLANLARI BURADAN GÖREBİLİRSİNİZ