Ülkemizin en önemli mağazacılık şirketleri arasında yer alan ve Türkiye'nin dört bir yanında bulunan şubeleri ile hizmetlerini sürdürmekte olan BİM Birleşik Mağazaları Anonim Şirketi yeni bölgelere şube açılışları gerçekleştirmekte ve ilgili şubeler için personel alımları gerçekleştirmektedir.

BİM market açık olduğunu tespit ettiği pozisyonlar için ilan hazırlamakta ve resmi internet sitesi üzerinden kamuoyuna duyuru gerçekleştirerek başvurular almaktadır. Yeni ilanlara bakıldığında çok sayıda personel alımı yapıldığı görülüyor. Peki alınacak pozisyonlar nelerdir, nasıl başvuru yapılır?

ALINACAK POZİSYONLAR NELERDİR?

BİM market tarafından ilan edilen pozisyonlara göre çok sayıda personel alımı yapılacağı görülmektedir. Peki alınacak olan pozisyonlar nelerdir? Buna göre İşe Alım Asistanı, Eğitim Asistanı, Meyve-Sebze Satınalma Sorumlusu, Toplama Şef Yardımcısı, Toplama Şefi, Mal Kabul Şef Yardımcısı, Depo Sorumlusu, Bölge Taze Gıda Personeli, Sevkiyat Şoförü, Sevkiyat Şefi, Sevkiyat Şefi Yardımcısı gibi pozisyonlar için personel alımı yapılacaktır. Peki başvurular nasıl yapılır?

BAŞVURULAR NASIL YAPILIR?

BİM market yukarıda yer alan pozisyonlar başta farklı pozisyonlar için personel alımı yapılacaktır. Peki başvurular nasıl yapılır? Buna göre adayların müracaatlar için https://www.bim.com.tr/Categories/629/bim-de-kariyer.aspx linkini kopyalamaları ve tarayıcılarının url bölümüne yapıştırması gerekmektedir. Ardından adaylar tüm pozisyonları görebilir ve istediği uygun olan pozisyon için müracaatlarını gerçekleştirebilir.

DİĞER İŞ İLANLARI BURADA

Editör: TE Bilisim