Türkiye'nin dört bir yanında bulunan marketleri ile hizmetlerine devam etmekte olan BİM Birleşik Mağazaları Anonim Şirketi yatırımlarını sürdürdüğü gibi ülkemizin uygun noktaları için yeni şube açılışlarına devam etmekte ve bu şubelerine de personel alımlarını tamamlamaktadır.

Buna göre BİM Birleşik Mağazaları Anonim Şirketi yaptığı tespitler sonucu açık bulduğu pozisyonlar için personel alımı gerçekleştirmekte ve personel alımı ilanları BİM Birleşik Mağazaları Anonim Şirketi tarafından hazırlanarak kamuoyuna duyurulmaktadır. Yeni ilanlara göre BİM market çok sayıda eleman alımı yapıyor. Peki pozisyonlar nelerdir, detaylar nedir?

POZİSYONLAR NELERDİR?

BİM Birleşik Mağazaları Anonim Şirketi kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere çok sayıda eleman alımı yapıyor. Peki alım yapılacak olan elemanlar hangi pozisyonlarda görev yapacak? Buna göre alımlar Bordro ve Özlük İşleri Uzmanı, Maltepe Bölge Taze Gıda Personeli, Tuzla Bölge Taze Gıda Personeli, Bölge Kasa Reyon Personeli, Bölge Taze Gıda Personeli, Bölge Kasa Reyon Personeli, İhtiyaç (Kategori) Asistanı, Mağaza Müdür ve Müdür Yardımcıları, Mağaza Personeli (Engelli), Meyve-Sebze Personeli, Kasap-Şarküteri Personeli, Kozmetik Personeli vb. gibi pozisyonlar için personel alımları yapılacaktır. Peki başvurular nasıl yapılacak?

BAŞVURULAR NASIL YAPILIR?

BİM Birleşik Mağazaları Anonim Şirketi 60'a yakın kadro için personel alımı gerçekleştirmektedir. Peki adaylar personel alımına nasıl başvuru yapacak? Buna göre müracaatlar https://goo.gl/ZjfHGB linki aracılığı ile gerçekleştirilecektir. Adaylar bu linki takip ederek istediği pozisyonlar için başvurularını yapabilir.

DİĞER İLANLAR BURADA

Editör: TE Bilisim