Türkiye'nin dört bir yanında bulunan ve mağazacılık sektörü arasında en çok tercih edilen markalar arasında yer almakta olan BİM Birleşik Mağazaları Anonim Şirketi yeni açılan şubeler, eski şubeler, depo ve taşımacılık gibi pozisyonlar için personel alımları yapmaktadır.

BİM Birleşik Mağazaları Anonim Şirketi personel alımı ilanları resmi internet sitesinde ki iş ilanlar, kariyer sayfası ya da interaktif iş ilanları siteleri aracılığı ile kamuoyuna duyurulmaktadır. Buna göre BİM Birleşik Mağazaları Anonim Şirketi çok sayıda personel alımı yapacak peki hangi pozisyonlar için alım yapılacak..

ALIM YAPILACAK POZİSYONLAR

Bölge Taze Gıda Personeli

Mağaza Personeli

Bölge Kasa Reyon Personeli

Mağaza Personeli (Engelli)

Bordro ve Özlük İşleri Uzmanı

Unlu Mamüller Personeli

Kozmetik Personeli

Kasap-Şarküteri Personeli

Meyve-Sebze Personeli

Yukarıda belirtilmiş olan pozisyonlar başta olmak üzere BİM çok sayıda farklı pozisyonlar için personel alımı yapıyor. Peki BİM market personel alımı ilanına müracaat edecek olan adaylar nasıl başvurularını yapabilirler.

BAŞVURULAR

BİM Market personel alımı ilanlarına müracaat edecek olan adayların aşağıda belirtilmiş olan linkleri takip ederek pozisyonlar için aranmakta olan nitelikler hakkında bilgi edinmesi ve uygun bulunduğu pozisyonlar için müracaatlarını gerçekleştirmesi gerekmektedir.

https://goo.gl/KL8AyQ

TÜM İLANLAR İÇİN TIKLAYINIZ

Editör: TE Bilisim