BİM ekim ayı personel alımı ilanları açıklandı. Binlerce kişi istihdam edilecek tecrübeli tecrübesiz işte ilanlar.

Türkiye'nin perakende satış mağazalarından bir tanesi olan BİM ülke genelinde 81 il ve 9 ilçesinde binlerce mağazası bulunuyor. Mağazalarının satış pazarlama yönetici idari birimleri gibi  birimlerinin personel istihdamlarının sağlanması için farklı yöntemlerle iş başvurular alıyor. BİM tecrübeli ve tecrübe şartına sahip olmayan adaylara yönelik olarak gerçekleştirmiş olduğu eleman alımlarına İŞKUR kariyer portalları ve BİM kariyer sayfası aracılığı ile gerçekleştirecek. BİM kariyer Portalı üzerinden açıklanan ilanlar detayları şu şekildedir.

BİM EKİM AYI PERSONEL ALIMI İLANLARI;

İstanbul, Bursa, Ankara, Tekirdağ, Artvin, Gümüşhane, Çorum, Adana, Mersin, Antalya illerinde istihdamlar yapılacak. Kadrolarda ise; Mağaza personeli, depo elemanı, depo operatörü sevkiyat şoförü engelli personel ilanı perakende satış elemanı mağaza personeli muhasebe personeli satış personeli kasa personeli taze gıda personeli Kozmetik personeli olmak üzere çok sayıda ilanı çıktı. Bu ilanlara erişmek için https://www.bim.com.tr/Categories/629/bim-de-kariyer.aspx linkini yeni tarihli açabilirsiniz.

Kariyer portalları üzerinden açıklanan yılanlarda ise bölge sorumlusu bordro özlük işleri asistanı sipariş ve stok yönetimi yetkilisi depo mal kabul personeli sevkiyat şefi Çekmeköy eknik destek personeli depo görevlisi kadrolarında BİM file mağazalarını için çok sayıda istihdamına gerçekleştirecek bu alanlar için başvuruları şu sayfa üzerinden erişebilirsiniz. İlanlara https://bit.ly/33zdpXK adresi üzerinden ziyaret edebilirsiniz.

Aile çalışma ve İŞKUR e-şube portal üzerinden açıklanan ilanlarda çok sayıda BİM personel alımı ilanı açıklamıştır. Bu ilanlarda başvuru yapmak için gerek İŞKUR şubelerinden hizmet birimlerinden Alo 170 hattından ve elektronik ortamda internet aracılığıyla  başvuru yapılabilecektir.

İŞİN OLSA