BİM mağazaları 95 farklı ilan açıkladı. Türkiye'nin perakende satış mağazalarından olan BİM ülke genelinde 81 ile 900 ilçesinde yaklaşık her mahallesi'nde şubeleri bulunuyor. Bu kapsamda Türkiye'nin istihdamına da önemli katkılar sağlayan BİM eğitim şartlarında en az lise mezunu olan adaylara yönelik olarak çok fazla sayıda yeni personel alımı yapacak.

15 Ağustos tarihi itibariyle son dakika yapılan açıklamaya göre 95 ilan açıklandı. Kadrolar açıklandı; BİM mağazalarında ve BİM'in yan kuruluşu olan FİLE'nin Türkiye'deki mağazalarında görevlendirilecek olan adaylar tecrübesiz yada tecrübe şartı ile alınacak. Kadro dağılımında ise depo sevkiyat şoförü, kasa personeli, satış elemanı, işe alım asistanı, özlük işleri asistan'ı reyon görevlisi, kasa görevlisi, taze gıda personeli, depo personeli, mağaza personeli, e-ticaret destek sorumlusu, büro memuru, iç Denetçi farklı bölgelerde kasa görevlisi, taze gıda satış personeli kadrolarında alım yapılacak.

BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?

BİM personel alımı ilanlarını 3 farklı şekilde gerçekleştiriyor.  Başvuru şekillerden bir tanesi Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığına bağlı İŞKUR üzerinden açıklanan ilanlara başvuru şeklinde olmaktadır. Bu ilanları başvuru yapacak adayların İŞKUR üzerinden üye olarak açılan kadroları online ya da Alo 170 hattı üzerinden başvuru yapılabilecektir. Diğer ilanlara kariyer Portalı üzerinden açıklamaktadır. BİM kariyer Portalı üzerinde çok sayıda farklı eğitim düzeylerinde tecrübeli ya da tecrübesiz yeni istihdamlar yapılacaktır. Bunun yanı sıra kariyer Portalı üzerinden de yeni ilanlar açıklanmaktadır. Açıklanan sayfa üzerinden Online olarak başvuru yapılabilecektir. Adayları en yakın BİM şubelerine giderek cv bırakmaları çalışmak istedikleri. il ilçe ve kadro belirterek başvurularını gerçekleştirmeleri gerekmektedir.

İŞİN OLSA

Editör: TE Bilisim