BİM Birleşik Mağazalar Anonim Şirketi personel alımı için İŞKUR'da ilan yayımladı. Bildiğiniz gibi BİM Türkiyede marketler zincirinde ilk sırada yer almaktadır. Neredeyse her mahallede onlarca BİM mağazası bulunmakta ve binlerce personeli ile bizlere hizmet verektedir. Bu kapsamda açılan yeni şubelere ve mevcut şubelerinde bulunan boşluğu dolrumak için yeni personel alımı ilanları yayımlandı.

Hangi Kadrolarda Personel Alımı Yapılacak?

  • Büro Memuru,
  • Engelli Beden İşçisi,
  • Engelli Parekende Satış Elemanı ( Gıda ),
  • Satış Danışmanı / Uzmanı,
  • Kasiyer,
  • Reyon Görevlisi,

Alım Yapılacak Şehirler:

KİMLER BAŞVURU YAPABİLECEK?

BİM perosnel alımı için adayların bazı nitelikleri taşıyor olmaları gereklidir. Bu kapsamda adaylardan " Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Herhangi bir sağlık sorunu olmamak, 18 yaşını tamamlamış ve 40 yaşından büyük olmamak, En az İlköğretim Mezunu olmak, Alım yapılacak meslek hakkında bilgi sahibi olmak, Engelli adaylar için engelli olduğunu gösterir rapora sahip olmak" şartları aranacak.

MAAŞ VE SOSYAL OLANAKLAR:

BİM bünyesinde çalışan personellerde için en az 3500 TL maaş ödüyor. Aynı zamanda Yemek, yol parası, mesai ve prim vardır. Çalışma saatleri 08:45-17:45, 12:15-21:15 dir. 

BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?

BİM Perosnel alımı başvuruları İŞKUR üzerinden yapılacak. İlanlar İŞKUR üzerinde yayımlanarak başvuru süreci başlamış olup başvurularınızı aşağıda sizlerle paylaşacağımız bağlantı üzerinden gerçekleştirebilirsiniz.

BAŞVURU ADRESİ: https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx

Editör: TE Bilisim