Türkiye' nin önemli perakende market zincirlerinden birisi olan ve yüzlerce şubesi bulunan BİM, binlerce kişiyi bünyesinde istihdam ediyor. Hesaplı ürün fiyatlarıyla bilinen ve dar/orta gelirli vatandaşlar tarafından çok tercih edilen market zincirlerinden olan BİM, bünyesine yeni personeller katmaya hazırlanıyor. Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) üzerinden ilana çıkan BİM, toplamda 306 kişiyi personel kadrosuna katacak. Yayımlanan ilanda çok sayıda meslek koluna ilişkin ilan bulunurken, bu ilanlara başvurular alınmaya başlanmıştır. BİM bünyesinde ilan edilen kadrolardan birisi üzerinden başvuru yapıp, görev almak isteyecek kişilere yönelik başvuru bilgileri aşağıda yer alacaktır.

BİM 306 personel alımı için ilan yayımladı, kadrolar ve başvuru şartları

İlana başvurmak isteyen adayların, belirtilen eğitim düzeyi şartını karşılamalı, sağlık problemi bulunmamalı ve askerlik hizmetini tamamlamış olmalıdırlar. İlanlarda şu kadrolara yönelik olarak alımlar yapılacaktır:

Kadrolar: Kasiyer, Beden İşçisi (Engelli) Reyon Görevlisi, Market Elemanı

BAŞVURU ŞEKİLLERİ

İlanlara başvuru yapacak adayların, Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) resmi web adresi üzerinden, online olarak başvuru yapmaları gerekmektedir. Bu işlemi gerçekleştirebilmek için de üye profillerinin olmasına ihtiyaç duyulmaktadır. Üye profili bulunan adaylar, arama bölümüne " BİM Birleşik " yazarak, firmanın tüm ilanlarını görüntüleyip, başvurularını gerçekleştirebilirler. Üyeliği olmayan ziyaretçilerimiz ise yine resmi web adresi aracılığıyla üye olarak, üye profillerindeki bilgileri güncelleyerek ilanlara ulaşabilirler. Üye profilinde eksik veya hatalı bilgi bulunan adayların ilanlara yaptığı başvurular geçersiz sayılacaktır. BİM personel alımlarına yönelik yeni duyurular veya yeni ilanlar yayımlandığında bildirim almak için mobil uygulamalarımızı ücretsiz olarak indirmeyi unutmayınız.

Türkiye' nin önemli perakende market zincirlerinden birisi olan ve yüzlerce şubesi bulunan BİM, binlerce kişiyi bünyesinde istihdam ediyor. Hesaplı ürün fiyatlarıyla bilinen ve dar/orta gelirli vatandaşlar tarafından çok tercih edilen market zincirlerinden olan BİM, bünyesine yeni personeller katmaya hazırlanıyor. Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) üzerinden ilana çıkan BİM, toplamda 306 kişiyi personel kadrosuna katacak. Yayımlanan ilanda çok sayıda meslek koluna ilişkin ilan bulunurken, bu ilanlara başvurular alınmaya başlanmıştır. BİM bünyesinde ilan edilen kadrolardan birisi üzerinden başvuru yapıp, görev almak isteyecek kişilere yönelik başvuru bilgileri aşağıda yer alacaktır. BİM 306 personel alımı için ilan yayımladı, kadrolar ve başvuru şartları İlana başvurmak isteyen adayların, belirtilen eğitim düzeyi şartını karşılamalı, sağlık problemi bulunmamalı ve askerlik hizmetini tamamlamış olmalıdırlar. İlanlarda şu kadrolara yönelik olarak alımlar yapılacaktır: Kadrolar: Kasiyer, Beden İşçisi (Engelli) Reyon Görevlisi, Market Elemanı BAŞVURU ŞEKİLLERİ İlanlara başvuru yapacak adayların, Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) resmi web adresi üzerinden, online olarak başvuru yapmaları gerekmektedir. Bu işlemi gerçekleştirebilmek için de üye profillerinin olmasına ihtiyaç duyulmaktadır. Üye profili bulunan adaylar, arama bölümüne Tıklayınız.

Android> Tıklayınız

Instagram' da bizi takip etmek için tıklayınız.