Belsan'a Kur'a 25 otobüs kaptanı şoför alımı yapılacak.

İŞKUR üzerinden açıklanan bir ilana göre Şanlıurfa Belediyesi, Akçakale, Birecik, Harran, Hilvan Belediyelerinin koruyuculu ortaklığıyla faaliyetini sürdüren belsan İŞKUR kamu ilanları aracılığıyla kaptan şoför alımı yapacağını açıklamıştır.

Belsan İmar İnşaat Gıda Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi kuruluşu niteliğinde Anonim Şirketi olarak 23 Şubat 2005 Tarih ve 6246 Sayılı sicil ile kayıt ettirildiği açıklandı. 00005643598 ilan numarası ile Kamu kurumlarına yapılan personel ilanları niteliğindeki başvuruları devam ediyor. Başvuru yapacak adayları şaşkınla uğratsa da ilan detayları şu şekilde açıklamıştır. İŞKUR üzerinden açıklandığı tarihi itibariyle 5 gün içerisinde T.C. Kimlik numarası ve aday şifresi ile giriş yapılarak ya da İŞKUR'un telefon hattı üzerinden başvurular 25 Ağustos tarihine kadar tamamlanacaktır.

BAŞVURU ŞARTI

İlan ayrıntılarına göre kamu kurumu ve kuruluşlarının sadece bir tane ilanına başvuru yapılabilecektir. Başvuru yapan adayların seçimi kura ile yapılacak. Noter üzerinde kura sonucunda 100 aday mülakat sınavına alınacaktır. Mülakat sınavı tarihi ve yeri daha sonra Belsan resmi internet sitesi üzerinden ve SMS olarak adaylara bilgilendirilerek duyurulacaktır. İnternet sitesinde yer alan duyurular tebligat niteliğinde gerçekleştirilecektir. Başvurular adrese dayalı nüfus kayıt sistemine göre öncelikle Şanlıurfa düzeyinde gerçekleştirilecek. Yeterli katılım olmaması durumunda ise dışarıdan yapılacak başvurular kabul edilecektir.

E sınıfı ehliyet ya da D sınıfı ehliyeti olan adayların en az 5 yıllık ehliyet sahibi olmaları SRC 1 ve SRC 2 belgesi sahibi olmaları Psikoteknik belgesi sahip olmaları ve sabıka kaydının olmaması başvuruda istenilen genel şartlar arasında açıklanmıştır. Eğitim şartlarında en az ilköğretim en fazla Lisans mezunu olmak isteniliyor.

Editör: TE Bilisim