Geçtiğimiz günlerde Belkız Nizip Pompaj Sulama Birliği Başkanlığı kamu personeli alım ilanı İŞKUR aracılığı ile kamuoyuna duyuruldu. Yayımlanan bildiriye göre Belkız Nizip Pompaj Sulama Birliği Başkanlığının kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere kamu personeli alımı yapacağı öğrenildi ve başvurular sona eriyor. Adayların 8 Mart 2017 tarihine kadar başvuru yapması gerekmektedir.

Adayların en az ilköğretim mezunu olması gerekmektedir. Peki Belkız Nizip Pompaj Sulama Birliği Başkanlığı hangi pozisyonlar için personel alacak.

HANGİ POZİSYONLARA PERSONEL ALINACAK

Belkız Nizip Pompaj Sulama Birliği Başkanlığı, Türkiye geneli İŞKUR başvuru merkezleri aracılığı ile kamu personeli alımı yapıyor. Peki hangi pozisyonlara personel alınacak.

Çiftçi - 2 Personel - Daimi
Elektrikçi - 1 Personel - Daimi

Yukarıda hangi kadrolar için Belkız Nizip Pompaj Sulama Birliği Başkanlığının kamu personeli alımı yapacağı belirtilmiştir. Adaylar daimi olarak Belkız Nizip Pompaj Sulama Birliği Başkanlığında görev yapacak ve en az ilköğretim mezunu olması gerekmektedir.

NASIL BAŞVURU YAPILIR

Belkız Nizip Pompaj Sulama Birliği Başkanlığının alım ilanı 8 Mart 2017 tarihinde sona erecek ve adayların bu tarihe kadar müracaatlarını gerçekleştirmesi gerekmektedir. Başvurular İŞKUR müracaat merkezleri aracılığı ile tüm Türkiye geneli yapılmaktadır. Yine adaylar İŞKUR'un sitesi üzerinden de gerekli başvurularını yapabilir.
Editör: TE Bilisim