Manisa Büyükşehir Belediyesi KPSS şartsız bekçi alımı şoför ve beden işçisi alımı yapacak.

Çalışma Bakanlığı İŞKUR üzerinden açıklanan 3 farklı ilana göre Manisa Büyükşehir Belediyesi Merkez ve ilçelerine personel alımları gerçekleştirilecek. Kurum dışı kamu işçisi alım ilan formu açıklayan Alaşehir Belediyesi Albeltaş üzerinden 3 kişilik beden işçisi alımında daimi sürede istihdam edilecek. Başvurular 23 Temmuz 2020 tarihinde sona erecek. Adaylar insan kaynakları Eğitim Müdürlüğü'ne başvurularını yapabilirler. Bunun için Türk vatandaşı olmak, 18 yaşından gün almış olmak, kamu haklarından mahrum olmamak, en az ilkokul mezunu olmak, erkek personellerin askerliğini yapmış ya da muaf olmuş olması, Alaşehir ilçesinde ikamet ediyor olmak, yasa dışı biyolojik amaçlı faaliyetlere, anarşi ve terör eylemlerine herhangi bir suretle karışmamış ve katılmamış olmak gerekmektedir. Adaylar başvuru için nüfus cüzdanı fotokopisi sabıka kaydı belgesi askerlik terhis belgesi (erkek adaylar için) ikametgah belgesi, diploma belgesi SGK döküm belgesi gerekmektedir. Alaşehir Belediyesi'ne kaynak işçiliği işçisi, sıhhi tesisat işçisi, Sera işçisi alımları da devam ediyor. Bu ilanları 23 Temmuz 2020 tarihine kadar başvuru yapabilecek ilan erişmek için aşağıdaki bağlantıyı tıklayınız.

İLAN DETAYLARI

ŞOFÖR ALIMI; İŞÇİ ALIMI

Manisa Belediyesi iki kişilik şoför alımında geçici süre de istihdam edilecek başvurular 23 Temmuz'da başlayacak 24 Temmuz'da sona erecek. Adayların D ve E sınıfı ehliyet sahibi olmaları SRC 2 ve SRC 4 Psikoteknik belgesini sahip olmaları gerekmektedir. Yaş şartında ise 21 ile 55 yaş aralığında olmak istenmektedir. Manisa Belediyesi 22 kişilik beden işçisi alımı ile 3 kişilik teknisyen alımı başvuruları 24 Temmuz'a kadar yapılabilecektir.

İLAN DETAYLARI

BEKÇİ ALIMI

Belediye Başkanlığında görevlendirilmek üzere personel alımı; Besot soğutma Manisa şirket üzerinden 2 kişilik KPSS şartsız bekçi alımı yapılacak. Adaylar daimi sürede istihdam edilecekler. 8 ve 5 Mesai saatlerinde istihdam edilecek olan bekçi alımlarının müracaat koşularında A2 sınıfı sürücü belgesi olması isteniyor. Bekçi kadrosu için en az 5 yıl demirci yada marangozluk tecrübesi gerekmektedir. Sabıka kaydının olmaması Manisa'nın Kula ilçesinde ikamet etmesi, eğitim seviyesinde ise ilkokul mezunu olmak gerekmektedir. Başvuru detaylarını ilan kılavuzundan öğrenebilirsiniz.

BAŞVURU ŞARTLARI