Kamu kurumlarının personel ihtiyacının giderilmesi için Türkiye İş Kurumu üzerinden çok sayıda personel alım ilanı yayımlanmakta. Bilindiği gibi Ankara Büyük şehir Belediyesine de TYP ile personel alımı yapılacak. Adaylara duyurduğumuz Toplum Yararına Programı kapsamındaki personel alımındaki detayları aktarmaya devam ediyoruz. İşin olsa ekibi olarak kamuda ve özel firmalarda personel alım ilanlarına anında erişebilirsiniz. Bunun için işin olsa mobil uygulamasını indirebilirsiniz. Diğer yandan Ankara Büyükşehir Belediyesi TYP ile 1500 personel alımına başvuruları devam ediyor. Adaylardan başvurularda KPSS puanı şartı aranmayacak. Başvurularda son tarih ne zaman?

ANKARA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ KPSS'SİZ PERSONEL ALIMI

Toplum Yararına Programı kapsamında Bin 500 personel alımında başvurular 27 Temmuz tarihinde alınmaya başlandı. Ankara Yeni Mahalle İlçesinde bulunan Belediye işlerinde görev yapacak olan personeller göreve 6 ağustos tarihinde başlayacak. Adaylar liste yöntemi ile belirlenecek. Seçim ise 3 Ağustos tarihinde yapılacak. Anakara Büyükşehir Belediyesine personel alımına başvuru yapmak isteyen adaylar başvurularını son başvuru tarihinden önce tamamlamaları gerekiyor Bu sebeple başvurular nasıl yapılacak aktarıyoruz.

BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?

TYP ile KPSS olmadan 1.500 personel alımına başvuru yapmak için İŞKUR'a bireysel üye olmak gerekmektedir. Üye olmak için İŞKUR Portal sistemine giriş yapmak ardından özgeçmiş oluşturmak ve aşağıdaki bağlantıdan başvuru adımlarını tamamlamak gerekmektedir. 260765 No'lu TYP ilanına erişerek başvuru yapabilirsiniz. Ayrıca ilana erişmek için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

İlana erişmek için tıkayın

İşin olsa mobil uygulamasını indirerek yeni alım ilanlarından anında haberdar olmak için tıklayın