Balıkesir Erdek Belediyesine personel alımı yapılacak. 

Devlet Personel Başkanlığı remi internet sitesi üzerinden açıklanan ilana göre Erdek Belediyesi bünyesinde istihdam edilmek üzere 1 kişilik personel alımı yapılacağı belirtildi. Mühendis kadrosundaki alımlarda 4 yıllık Jeoloji Mühendisi mezunları başvuru yapabilecekler. Sözlü sınav ise 6 Kasım tarihinde yapılacak. 

BAŞVURU ŞARTLARI;

Başvuru şartlarında ise; 657 sayılı devlet memurları kanununda belirtilen genel şartları taşımak gerekmektedir. Eğitim düzeyinde Jeoloji Mühendisliği bölümlerinden mezun olmak gerekmektedir. Görevini yapmaya engel herhangi bir sağlık engelinin bulunmaması Türkiye sınırları içerisinde ikamet etmek, Herhangi bir suç hükümlülüğü bulunmamak gerekmektedir. 

Başvurular 25 Ekim tarihinde alınmaya başlandı. Buna göre 5 Ekim tarihinde  saat 16:00'ya kadar başvuruların tamamlanması gerekmektedir. 

Başvurularda adayların öğrenim belgesi, sağlık raporun, adli sicil kaydı, nüfus cüzdanı, 3 adet vesikalık fotoğraf, erkek adaylar için askerlik durum belgesi ve başvuru formu ile birlikte başvuruların şahsen yapılması gerekmektedir.

İlan detayları için tıklayın

İŞİN OLSA

Editör: TE Bilisim