Devlet Personel Başkanlığı tarafından yayımlanmış olan ilana göre Mucur Belediyesi bünyesindeki personel eksikliğini karşılamak üzere çöpçü pozisyonunda personel alımı yapacağını belirtti. Ayrıca ilgili ilan Türkiye İş Kurumu üzerinde yayımlanmış olupadaylar başvuru işlemlerini İŞKUR üzerinden gerçekleştirmeleri gereklidir.

Buna göre Mucur Belediyesi bünyesine Çöpçü pozisyonunda personel alımı yapacak. Adayların başvuru yapabilmeleri için en az ilköğretim mezunu ve en fazla ilköğretim mezunu olmaları gereklidir. Ayrıca herhangi bir sınav yada mülakat yapılmayacak olup adaylara sadece kura çekimi yapılacaktır. Çıkacak kura çekiminde kura sonucuna göre adı geçen aday ilgili pozisyonda göreve başlayabilecektir. Buna göre Kura çekimi Mucur Belediyesi Meclis salonunda 17 Ağustos 2018 tarihinde saat 11:00 le 12:00 tarihleri arasında yapılacaktır.

Söz konusu olan ilana başvurular ilanın yayım tarihi olan 31 AĞustos 2018 tarihi itibari ile başladı ve adaylar başvurularını en geç 10 gün içerisinde yani en geç 10 Eylül 2018 tarihine kadar gerçekleştirmeleri gereklidir.

Talep şartlarına durumu uyan adaylar, ilanın yayınlandığı tarihten itibaren 10 gün içerisinde talebin yayımlandığı yerdeki İl/Şube Müdürlüğünden veya www.iskur.gov.tr internet adresi üzerinden başvuru yapabilirler.

Gerçeğe aykırı belge verenlerin ya da beyanda bulunanların başvurusu geçersiz hale getirilmesi, işe alınması işleminin iptaline ilişkin Kurumun ve talep sahibi kamu kurum ve kuruluşunun yasal işlem yapma hakkı saklıdır. Detaylı bilgi almak için Buraya Tıklayınız.