Lise Mezunu Alımı Yapacak Belediyeler

6 kişinin alınacağı bu alanda alım yapacak olan tek belediye ise Zonguldak Belediye Başkanlığı. Zabıta memuru olarak yapılacak bu alımlarda kişiler Zonguldak’ta görevlendirilecek. Alımlarda geçerli olacak nitelik kodları ise şöyle; 2001, 6506, 7225, 7300, 7358.

Ön Lisans Mezunu Alımı Yapacak Belediyeler

19 alımın yapılacağı ön lisans mezunlarında ise alımlar alım yapacak belediyeler ve kadrolar ise şöyle;

  • Adapazarı Belediye Başkanlığı -Tekniker
  • Eldivan Belediye Başkanlığı -Muhasebeci
  • Esenler Belediye Başkanlığı - Zabıta Memuru
  • Karataş Belediye Başkanlığı - Mutemet Ve Tekniker
  • Zonguldak Belediye Başkanlığı - Zabıta Memuru

Lisans Mezunu Alımı Yapacak Belediyeler

144 kişi ile yüksek bir alımın yapılacağı bu alanda ise çok farklı kadrolarda alımı yapılacak. Bu nedenle kişilerin yüksek maaş imkanı bulunan bu kadrolar için yakın takipte bulunması ve uygun tüm nitelikleri değerlendirmesi gerekiyor. Alım yapacak olan alımlarda ise Adapazarı Belediye Başkanlığı ön planda. Alımların 17’sini yapacak olan Adapazarı, en çok dikkat çeken belediyelerden birisi. Alucra Belediye Başkanlığı, Esenler Belediye Başkanlığı, İspir Belediye Başkanlığı, Karabağlar Belediye Başkanlığı, Karataş Belediye Başkanlığı, Kars Belediye Başkanlığı, Zonguldak Belediye Başkanlığı alım yapacak diğer belediyeler arasında yer alıyor.

169 kişinin istihdamını sağlayacak olan alımlarda, harita mühendisinden şehir plancısına kadar belediyelerde görev alacak çok farklı kişilere iş imkanı yaratılıyor.